«Θέλουμε τον τίτλο»

Ο προπονητής της ομάδας Νέων της Καλλιθέας, Σωτήρης Τζουμερκιώτης, μίλησε στο FL News ενόψει των ημιτελικών.

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων Football League θα διεκδικήσει η Καλλιθέα, που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (18/06, 17:00) στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας τον Άρη.

Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, Σωτήρης Τζουμερκιώτης, μίλησε στο FL News ενόψει των ημιτελικών και τόνισε πως οι παίκτες έχουν δίψα για διάκριση και θα παλέψουν στην τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της Καλλιθέας στους «4» για να φτάσουν στον τελικό και στη συνέχεια να διεκδικήσουν τον τίτλο.

«Το φετινό πρωτάθλημα είναι το χειρότερο των τελευταίων ετών. Υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση. Οι ομάδες έδωσαν λίγους αγώνες και φτάσαμε μέσα Ιουνίου να δίνουμε σημαντικά παιχνίδια, μέσα σε περίοδο εξετάσεων, κάτι που δημιουργεί προβλήματα σε όλους», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια είπε: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά. Τα παιδιά έχουν δίψα για διάκριση, θέλουν να παίξουν στον τελικό. Ο τίτλος βέβαια δεν είναι ο μόνος στόχος, αλλά αυτό που θέλουμε είναι η καθημερινή βελτίωση ώστε να μπορέσουμε να προβιβάσουμε κάποια παιδιά στην πρώτη ομάδα. Ήδη τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ20 είναι στην πρώτη ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Υγεία σε όλους και καλό καλοκαίρι».

Last modified onΣάββατο, 17 Ιούνιος 2017 11:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep