Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ανοχύρωτοι σε τζογαδόρους και εκθέσεις»

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής μίλησε στο FL News και τόνισε πως το πρωτάθλημα της Football League και οι ομάδες είναι ανοχύρωτες απέναντι στους τζογαδόρους και τις εκθέσεις της UEFA. Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής μίλησε στο FL News και τόνισε πως το πρωτάθλημα της Football League και οι ομάδες είναι ανοχύρωτες απέναντι στους τζογαδόρους και τις εκθέσεις της UEFA.

Ο πρόεδρος της Επανομής Μιχάλης Μπαλασάς μίλησε στο FL News για την υπόθεση του νέου φακέλου της UEFA που έφτασε στο υπουργείο Αθλητισμού.

«Δεν υπάρχει κάτι για να με ανησυχεί, διότι ξέρω την ομάδα μου και είμαι κοντά της. Δεν καταλαβαίνω βέβαια πως μπορεί να έχει εμπλακεί η Αναγέννηση και αυτό το παιχνίδι. Θα περιμένω να πάρω την έκθεση στα χέρια μου για να δω τι στοιχεία αναφέρει».

Στην Αναγέννηση Επανομής δεν ανησυχούν για την είδηση της ύπαρξης νέου φακέλου της UEFA που αυτή τη φορά εμπλέκει την ομάδα τους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μιχάλης Μπαλασάς δηλώνει πως όλα αυτά δεν αφορούν την ομάδα του και περιμένει να δει που είναι τα ύποπτα στοιχεία που έχει ως βάση της η έκθεση. Θεωρεί πως το πρωτάθλημα της Football League είναι ανοχύρωτο, αφού δεν υπάρχει έλεγχος στην δημοσιοποίηση των εκθέσεων που έχουν ως βάση τους ενδείξεις και υποθέσεις που όμως συκοφαντούν με ευκολία τις ομάδες.

«Δυστυχώς το πρωτάθλημα μας είναι ανοχύρωτο απέναντι σε τζογαδόρους και εκθέσεις που έρχονται από υπηρεσίες της UEFA. Δεν υπάρχει καμία προστασία πριν την δημοσιοποίηση των εκθέσεων που συνήθως έχουν ως βάση τους υποθέσεις και ενδείξεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποτέ».

Πως μάθατε για την ύπαρξη του φακέλου, υπήρξε επίσημη ενημέρωση;

«Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση. Ως είδηση έφτασε και σε εμένα από κάποιον που το είδε και με ειδοποίησε. Θα κάνουμε τις ενέργειες για να μάθουμε τι ακριβώς γίνεται και θα τοποθετηθούμε και εμείς επίσημα με ανακοίνωση».

Η αντίδραση σας όταν μάθατε την είδηση;

«Δεν το περίμενα και έπεσα από τα σύννεφα. Η Επανομή είναι μακριά από τέτοιες ενέργειες και δεν ταιριάζουν με την ηθική μας όλα αυτά. Η Αναγέννηση δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει καμία σχέση με όλα αυτά που δεν την αγγίζουν».

«Είναι δύσκολο να προστατευθείς. Εμείς θα πάρουμε στα χέρια μας τον φάκελο, θα δούμε τι αναφέρει και όταν κλείσει η υπόθεση θα στραφούμε δικαστικά εναντίον οποιουδήποτε προσπάθησε να εμπλέξει την Αναγέννηση Επανομής σε μια τέτοια υπόθεση»

Υπάρχει κάτι ύποπτο σε αυτή την αναμέτρηση;

«Δεν νομίζω να βρεθεί κάτι, γιατί δεν υπάρχει κάτι για την ομάδα μου και το παιχνίδι. Ένα αδιάφορο ματς τελευταίας αγωνιστικής που παίξαμε στην έδρα μας και κερδίσαμε. Η καλή πορεία μας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μας είχε δώσει την άνεση να είμαστε ήρεμοι στο τέλος και για πολλές αγωνιστικές δίναμε ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Σας ανησυχεί καθόλου αυτή η έκθεση;

«Δεν ανησυχώ. Δεν υπάρχει κάτι για να με ανησυχεί, διότι ξέρω την ομάδα μου, είμαι κοντά και γνωρίζω πως δεν υπάρχει κάτι. Δεν καταλαβαίνω βέβαια πως μπορεί να έχει εμπλακεί η ομάδα μου και αυτό το παιχνίδι και θα περιμένω να πάρω την έκθεση στα χέρια μου για να δω τι στοιχεία αναφέρει».

«Δεν το περίμενα και έπεσα από τα σύννεφα. Η Επανομή είναι μακριά από τέτοιες ενέργειες και δεν ταιριάζουν με την ηθική μας όλα αυτά. Η Αναγέννηση δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει καμία σχέση με όλα αυτά που δεν την αγγίζουν»

Μπορεί να δημιουργεί τόσο θόρυβο μια τέτοια έκθεση;

«Δυστυχώς το πρωτάθλημα μας είναι ανοχύρωτο απέναντι σε τζογαδόρους και εκθέσεις που έρχονται από υπηρεσίες της UEFA. Οι ομάδες έχουν γίνει έρμαια των τζογαδόρων και του παιχνιδιού τους που δεν αφορά τους συλλόγους μας. Δεν υπάρχει καμία προστασία πριν την δημοσιοποίηση των εκθέσεων που συνήθως έχουν ως βάση τους υποθέσεις και ενδείξεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποτέ».

Αυτό δεν τους εμποδίζει, όμως, να συκοφαντούν ομάδες και το ίδιο το πρωτάθλημα της Football League.

«Δυστυχώς είναι δύσκολο να προστατευθείς από αυτό. Εμείς θα πάρουμε στα χέρια μας τον φάκελο, θα δούμε τι αναφέρει και βέβαια όταν κλείσει η υπόθεση θα στραφούμε δικαστικά εναντίον οποιουδήποτε προσπάθησε να εμπλέξει την Αναγέννηση Επανομής σε μια τέτοια υπόθεση και να μας συκοφαντήσει με αυτό τον τρόπο».

Media

Last modified onΤρίτη, 07 Αύγουστος 2012 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep