Φυντάνης: «Υπερέβαλαν εαυτούς»

Σοβαρότητα και δίψα για νίκες απέκτησε ο Ηρόδοτος σύμφωνα με τον Ηλία Φυντάνη. Τι ζήτησε για να ανταμειφθούν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Ηρόδοτος κέρδισε μία θέση στη βαθμολογία μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Κυανόλευκοι, αλλά και στην ταλαιπωρία που υπέστησαν σχετικά με τη διεξαγωγή ή όχι του αγώνα. Όπως είπε μετά το φινάλε της αναμέτρησης:

«Ύστερα από την ψυχική και πνευματική ταλαιπωρία που υποστήκαμε για το αν παίξουμε ή όχι με τον ΟΦ Ιεράπετρας λόγω της νόσησης από Covid των δύο τερματοφυλάκων και τον τραυματισμό του τρίτου τερματοφύλακα, βρήκαμε τις ψυχικές δυνάμεις και κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ μαχητική και ποιοτική ομάδα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν γιατί υπερέβαλαν εαυτούς. Για διάφορους λόγους έλειπαν οι βασικοί ποδοσφαιριστές Κρόστα, Γκόμεζ, Αρναούτογλου, Κυριακίδης, Χαλκιαδάκης, Αμπουμπακάρι, οι αναπληρωματικοί Γκίνη, Καργιωτάκης, Λετσο, Η. Βρεττός και είχαμε αποστολή 17 ποδοσφαιριστών. Πολλές απουσίες σε ένα κρητικό ντερμπι, όπου με εξαιρετική εμφάνιση όλων, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο με πάθος και δύναμη έφεραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

Η ομάδα απέκτησε σοβαρότητα, αγωνιστική διάθεση και δίψα για νίκες. Ωστόσο, πρέπει άμεσα να λυθούν κάποια προβλήματα στο οργανωτικό κομμάτι όπως και να ανταμειφθουν οι ποδοσφαιριστές με την εικόνα που δείχνουν. Συχγαρητηρια και πάλι στους παίκτες μου».

Last modified onΔευτέρα, 28 Φεβρουάριος 2022 11:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep