Θλάση ο Τσίτσαρης

Αποκλείστηκαν από την αποστολή του Αιγάλεω και οι Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδρέου.

Χωρίς τον Τσίτσαρη που υπέστη θλάση και τους Σικαλιά, Παπουτσογιαννόπουλο, Ανδρέου, Παπαγγελή, Σκεντεράι, Σέχου θα υποδεχτεί το Σάββατο (09/04, 17.00 ΕΡΤ3) τον Παναθηναϊκό Β το Αιγάλεω.

Η αποστολή: Φυλακτός, Σφυρίδης, Αναστασίου, Βλάχος, Καλύβας, Ντρενογιάννης, Παναγιώτου, Παπανικόλας, Δακτυλίδης, Δημητριάδης, Καθάριος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Σταματάκης, Αρναρέλλης, Μπαρμπαρούσης, Μπρέμπος, Παυλής, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης και Χοτζάλι.

Ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα πλέον και μπροστά μας έχουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, έχουμε μιλήσει τις τελευταίες ημέρες με τα παιδιά και γνωρίζουμε όλοι ότι πρέπει να επιστρέψουμε εκ νέου στις επιτυχίες. Θα επιδιώξουμε με όλες τις δυνάμεις μας να φθάσουμε στη νίκη για να ευχαριστήσουμε ξανά τον κόσμο μας. Είμαστε έτοιμοι.

Ελπίζω να μας βοηθήσει και η τύχη και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε να τις κάνουμε γκολ προκειμένου να πάρουμε τη νίκη που την χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Φθάνουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος και θέλουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να κρατηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά μας».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Απρίλιος 2022 15:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep