Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέρασε το 4-2 στην Super League

Πέρασε το 4-2 για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος στην Super League. Πέρασε το 4-2 για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος στην Super League.

Με ψήφους 15-1 και μόνο τον Παναθηναϊκό να είναι αντίθετος πέρασε η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με την άνοδο τεσσάρων ομάδων από την Football League.

Το προτελευταίο βήμα για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος έγινε στα γραφεία της Super League, με το συμβούλιο της να δέχεται την άνοδο τεσσάρων ομάδων από την Football League και τον υποβιβασμό δύο. Στη διαδικασία της ψηφοφορίας μόνος αντίθετος ήταν ο Παναθηναϊκός και πέρασε με 15-1.

Τώρα, αναμένεται το ραντεβού με τον ΟΠΑΠ την Δευτέρα το πρωί για να συζητήσουν τα «ανταλλάγματα» και την αύξηση της χορηγίας του πρωταθλήματος της Super League.

Αυτό σημαίνει πως το βασικό αίτημα της Football League πέρασε και απομένουν τα υπόλοιπα «θεσμικά ζητήματα» που είχαν συζητήσει στο γραφείο του υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

Την σεζόν 2013-14 το πρωτάθλημα της Super League θα γίνει με 18 ομάδες και τώρα απομένει να ξεκαθαριστεί πόσες θα υποβιβαστούν από την Football League και με πόσες ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας την σεζόν 2013-14.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2012 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep