«Νίκες με Εργοτέλη, Λεβαδειακό»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης για τα δύο προσεχή εντός έδρας ματς. Η αποστολή για Εργοτέλη.

Οι τιμωρημένοι Χοτζάλι, Πιαστόπουλος και οι τραυματίες Καθάριος, Τσίτσαρης, Σκεντεράι απουσιάζουν από την αποστολή του Αιγάλεω για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (16/04, 17.00 ΕΡΤ3) απέναντι στον Εργοτέλη. Για το ματς αυτό όσο και της Μεγάλης Τετάρτης με τον Λεβαδειακό ο προπονητής, Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε:

«Έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας με Εργοτέλη και Λεβαδειακό. Είναι δύο παιχνίδια που θέλουμε να τα χαρούμε, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μας αρέσει, να πάρουμε τις νίκες και να τα χαρούμε με τον κόσμο μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να πάρουμε τις νίκες και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας.

Από εκεί και μετά ακολουθούν δύο ακόμη παιχνίδια τα οποία θα τα δούμε με την ίδια φιλοσοφία. Βαδίζουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και το σημαντικότερο για την ομάδα αυτή τη στιγμή είναι να ξεκινήσει τις κινήσεις για την επόμενη σεζόν. Όπως όλοι γνωρίζουμε το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι ακόμη δυσκολότερο, οπότε ότι γίνει, θα πρέπει να γίνει άμεσα για τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας χρονιάς».

Η αποστολή Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Βλάχος, Καλύβας, Ντρενογιάννης, Πανανιώτου, Παπανικόλας, Παπουτσογιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Δημητριάδης, Λάσκαρης, Σταματάκης, Αρναρέλλης, Μπαρμπαρούσης, Μπρέμπος, Παυλής, Σέχου, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Απρίλιος 2022 15:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep