Παρελθόν ο Λάλκοβιτς

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δεν συνεχίζει στον Μακεδονικό.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, Μίλαν Λάλκοβιτς ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Ο 29χρονος είχε απολογισμό 11 συμμετοχές και 2 γκολ. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μίλαν Λάλκοβιτς.

Ο 29χρονος Σλοβάκος μεσοεπιθετικός υπέγραψε στον Μακεδονικό την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης της ομάδας του Γιώργου Αμανατίδη στον δρόμο για το πρωτάθλημα και την άνοδο. Προσαρμόστηκε εντυπωσιακά γρήγορα στην πραγματικότητα της μεγάλης «πράσινης» οικογένειας, στο κλίμα των αποδυτηρίων και στον στόχο που είχε τεθεί. Με δυο κρίσιμα τέρματα και σημαντικές εμφανίσεις, ο Λάλκοβιτς θα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έβαλε το λιθαράκι του στην ιστορική αυτή σεζόν για τον Μακεδονικό, καθώς και ότι πέτυχε μέσω του συλλόγου μας και την προσωπική του φιλοδοξία, να επανέλθει σε εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό μετά από έναν δύσκολο τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί δημόσια τον Μίλαν για την προσφορά του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και εκφράζει δημόσια τη χαρά της και των υπολοίπων ανθρώπων της ομάδας που συνεργάστηκαν με έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και αθλητή. Εις το επανιδείν!

Ďakujeme Milan, že nám pomohol dosiahnuť náš cieľ!».

Last modified onΣάββατο, 20 Αύγουστος 2022 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep