Έξαλλος με Ηρόδοτο ο Φλακ (pic)

Ο Ηρόδοτος μετέβη στην Αθήνα χωρίς φυσικά τον Κρίστιαν Φλακ, ο οποίος ανακοινώθηκε τον Αύγουστο χωρίς να έχει υπογράψει συμβόλαιο...

Την 1η Αυγούστου ο Ηρόδοτος ανακοίνωνε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook μία μεγάλη, όπως τη χαρακτήριζε, μεταγραφή, αυτή του Σλοβάκου Κρίστιαν Φλακ. Ο 23χρονος Σλοβάκος όμως, όχι μόνο δεν ήρθε στη χώρα μας, αλλά δεν υπέγραψε ποτέ συμβόλαιο στους Κρητικούς, ενώ εμφανίστηκε έξαλλος στα social media με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση μεταγραφής του έχει «κατέβει» από τον λογαριασμό του Ηροδότου. Παραμένει, ωστόσο, το Tweet που έκανε ο ίδιος όταν συμπατριώτες του έσπευσαν να του γράψουν ότι η κρητική ομάδα είχε προσφυγές εις βάρος της. Τι απάντησε ο Σλοβάκος;

«Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Είμαι ευγνώμων. Ποτέ δεν υπέγραψα συμβόλαιο και είμαι περισσότερο έξαλλος, γιατί με παρουσίασαν ως ποδοσφαιριστή τους πριν ακόμα υπογραφεί συμβόλαιο. Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες, το εκτιμώ...».

Από την αποστολή του Ηροδότου που μετέβη στην Αθήνα για προετοιμασία απουσιάζουν ακόμα τα ονόματα των Μπάκοπ, Γκάνταρ, Έλιο Ζούνιορ που έχουν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Η αποστολή: Κρόστα, Φαλκάο, Μασάδο, Εσόνο, Βρεττός, Γκίνη, Καργιωτάκης, Κλάδος, Κυριακίδης, Λάμπρου, Μακρυδάκης, Μαρκής, Μπατσής, Πετσίτης, Ρέτσος, Σαρρής, Σουρνάκης, Φέκκας, Φουάσης, Φράγκος, Χαλκιαδάκης, Χίντρι, Ψωμιάδης.

Δείτε το tweet του Φλακ...

Media

Last modified onΠέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2022 23:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep