«Απαγόρευση μεταγραφών στην ΑΣΑ»!

Απαγόρευση μεταγραφών έχει επιβληθεί από τη FIFA στην Αναγέννηση Καρδίτσας λόγω οφειλών στον Μάρτιν Μπενγκόα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει αποδεσμεύσει ως τώρα τους Ντονγκού, Τσβετάνοφ και έχει προαναγγείλει ενίσχυση τον Ιανουάριο. Για να γίνει, πάντως, αυτό θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει τις οφειλές της προς τον Μάρτιν Μπενγκόα, καθώς ενώπιον της ΠΕΕΟΔ αναφέρθηκε ότι υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο Ισπανός πέτυχε μέσω της FIFA ban ενίσχυσης και οι Θεσσαλοί θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία μαζί του για να μπορέσουν να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι. Σημειώνεται ότι στη FIFA έχει προσφύγει και ο Χουάν Λαρέα, ο οποίος πλέον συνεχίζει στην Παναχαϊκή.

Τη Δευτέρα (19/12), εξάλλου, εκδικάστηκε η προσφυγή του Ζιγκί Μπαντιμπανγκά σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Το αίτημα αναβολής της ΠΑΕ απορρίφθηκε και η υπόθεσή του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, συζητήθηκε ερήμην. Και στην εκδίκαση ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ Αντώνης Βογιατζάκης υποστήριξε:

«Η προσφυγή έχει κοινοποιηθεί από τις 2 Δεκεμβρίου και η ΠΑΕ είχε 17 μέρες να διακανονίσει ή να προετοιμαστεί για τη συζήτηση της υπόθεσης. Γνωρίζετε το πλήθος των προσφυγών που έχει η Αναγέννηση Καρδίτσας ενώπιόν σας. Αυτό το οποίο μπορεί να μην γνωρίζετε είναι ότι η ΠΑΕ έχει προσφυγές και ενώπιον της FIFA. Από τότε που το είχα θίξει πρώτη φορά, η μία προσφυγή έφτασε στο στάδιο της επιβολής απαγόρευσης μεταγραφών και συγκεκριμένο στο στάδιο της εκτέλεσης».

Σε ό,τι αφορά στον Βέλγο, ο Βογιατζάκης τρόνισε ότι οφείλονται μισθοί, δώρα, επιδόματα και δόσεις, αφού έγιναν δύο καταβολές το διάστημα της παραμονής του.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2022 12:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep