«Δεν ξέρουμε ούτε ένα όνομα διαιτητή»

Ανθρώπινο λάθος χαρακτήρισε ο Χρήστος Πρίτσας το γκολ - οφσάιντ της Κηφισιάς στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Στην εκπομπή «Ο κόσμος των σπορ» στην ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Πρίτσας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διαιτητικά λάθη στη Super League 2. Ο πρόεδρος της Κηφισιάς και εκ των αντιπροέδρων της λίγκας υποστήριξε ότι το γκολ - οφσάιντ της ομάδας του απέναντι στον ΟΦΙ ήταν ανθρώπινο λάθος και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε 7 νίκες σε 7 αγώνες, 15 γκολ ενεργητικό και 1 παθητικό. Έχουμε προκρίσεις απέναντι σε ΟΦΙ, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ. Μόνο τυχαίο δεν είναι. Το μυστικό είναι το ΔΣ που έχουμε. Είμαστε ενωμένοι και έχουμε κάνει πολύ καλές επιλογές συνεργατών, τον Στέφανο Κοτσόλη, τον Γιώργο Τουτζάρη και τον Γιώργο Πετράκη.

Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΙ εκδόθηκαν ανακοινώσεις κατά της ομάδας μας. Ποτέ δεν έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Πράγματι ήταν οφσάιντ. Είναι στενάχωρο και άδικο για μία ομάδα όπως εμείς. Για 15 χρόνια ήμασταν πρωταγωνιστές στη Γ' Εθνική. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Αν είναι δυνατόν να απολογούμαστε. Είδα πολλές φορές τη φάση και θεωρώ ότι είναι ανθρώπιον λάθος.

Η Κηφισιά δεν έχει σχέση με τα παρασκήνια, τις διαιτησίες. Δεν ξέρουμε ούτε ένα όνομα διαιτητή. Μόνο με την ομάδα μας ασχολούμαστε και με τίποτε άλλο».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2022 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep