«Θα βγούμε από τη φουρτούνα»

Ο Πέτρος Σταθάκης αναφέρθηκε στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της Παναχαϊκής.

Συνέντευξη Τύπου με κύριο θέμα το οικονομικό παραχώρησε ο επικεφαλής της διοίκησης της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης το απόγευμα της Δευτέρας (03/04). Ζήτησε τη βοήθεια όλων και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Αχαιοί θα ξεπεράσουν τις φουρτούνες. Μεταξύ άλλων είπε:

- «Πέσαμε έξω σε κάτι υπολογισμούς. Εμφανίστηκαν χρέη που δεν γνωρίζαμε, όπως ήταν αυτό της ΕΠΟ που είχε μεγάλη απόκλιση από τον προϋπολογισμό μας και χρέη δύο ΠΑΕ πίσω. Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Προσπαθώ να βρω λύσεις, ώστε να κλείσουμε τη τρύπα του παρελθόντος και να μην ανοίξει νέα τρύπα».

- «Η απώλεια των χρημάτων από το Στοίχημα, μας πέταξε εκτός προϋπολογιασμού. Έχουμε πάρει μια δόση από τα τηλεοπτικά που έγινε εκχώρηση προς το χρέος της ΕΠΟ που ήταν μεγάλο. Οι χορηγίες είναι ελάχιστες. Τα εισιτήρια μας πολύ λίγα. Έχουμε κάνει και εμείς λάθη. Δεν βγαίνουν ούτε τα έξοδα των αγώνων. Έχουμε τεράστια έξοδα στους αγώνες».

- «Όποιος αγαπάει πραγματικά την ομάδα, τον χρειαζόμαστε να έρθει δίπλα μας να βοηθήσει. Η ομάδα έχει ανάγκη».

- «Οι ποδοσφαιριστές μας είναι οι καλύτεροι χαρακτήρες που έχουν περάσει αλλά και αγωνιστικά είναι μια χαρά».

- «Θα φύγω όταν υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο για την ομάδα. Με πήραν πολλοί μέσα στους δύο μήνες. Είπα να μου στείλουν email με την πρότασή τους. Δεν μου έστειλαν ούτε μία».

- «Περάσαμε μια φουρτούνα εσωτερικά, απομένει μια ακόμη φουρτούνα στα οικονομικά και ασχολούμαι προσωπικά ώστε να κλείσουμε το θέμα προσφυγών. Ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη για το ποδοσφαιρικό τμήμα που είναι απλήρωτο. Με βοήθεια ή χωρίς βοήθεια το καράβι θα βγει από την φουρτούνα. Πρώτος καπετάνιος είμαι εγώ και θα μείνω στο τιμόνι μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο».

- «Θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το μεγαλύτερο ποσοστό θα καλυφθεί. Περιμένουμε κάποια χρήματα από το στοίχημα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αδειοδότηση. Κάνουμε μεγάλη προσπαθεια αλλά είναι πολύ δύασκολο με τις ημερομηνίες που υπάρχουν».

- «Το μεγαλύτερο μέρος των προσφυγών το γνωρίζαμε. Το αρχικό ποσό των 285.000 ευρώ από το Στοίχημα και οι 150.000 από την τηλεόραση και μηδέν από το στοίχημα είναι μεγάλη απόσταση από τον προϋπολογισμό».

- «Λεφτά δεν έχουν έρθει από την Λίγκα. Μας είπαν πληρώστε κανονικά τις διαιτησίες. 200.000 ευρώ από τη στοιχηματική εταιρία είναι ποσό που θα μοιραστούν οι ομάδες και εκκρεμούν δύο δόσεις από τα τηλεοπτικά».

- «Περιμένουμε τη δικαστική απόφαση. Περιμένουμε αυτά που μας είπε ο νέος πρόεδρος. Είχαμε τη διαβεβαίωση ότι θα μπουν χρήματα. Ο κ. Ροκάκης που τον στηρίξαμε, γιατί είχαμε άποψη, θα έφερνε τις 150.000 από το στοίχημα και χορηγίες. Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά για το Στοίχημα. Χάθηκαν. Τα είχε εξασφαλίσει ο κ. Ροκάκης. Εργαστήκαμε πάνω σε αυτή την πρόταση τον τελευταίο ενάμιση μήνα».

- «Ήμασταν σε κάποιο άρμα και πήγαμε αλλού; Ο κ. Ροκάκης δεν είναι Ολυμπιακός. Είναι 150.000 ευρώ που τα θέλαμε. Ο κ. Μαρτσούκος είναι φίλος μου. Του είπα κακώς μπλέχτηκες σε αυτή την ιστορία και καλώς ή κακώς είναι 12-12 αλλά με την ΕΠΟ πήγε 13-12. Ναι, η Παναχαϊκή και εγώ έχουμε στηρίξει Ροκάκη. Ήταν η πιο ιδανική λύση για την ομάδα μας. Τώρα δικαιωνόμαστε. Μακάρι να μην είχαμε δικαιωθεί. Αν ήμασταν σε άρμα θα είχαμε πρόβλημα; Θα είχαμε οικονομικό θέμα;».

Last modified onΤρίτη, 04 Απρίλιος 2023 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep