Πρώτη στις 31 Αυγούστου

Ο Αιολικός ανακοίνωσε γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων.

Στις 31 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Αιολικού σύμφωνα με την ΠΑΕ. Όπως ανακοινώθηκε:

«Μετά την ανακοίνωση του τεχνικού επιτελείου της, η ΠΑΕ Αιολικός ενημερώνει τους φιλάθλους πως η επίσημη «πρώτη» για την έναρξη της προετοιμασίας στην αγωνιστική περίοδο 2023-24, που θα βρει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Super League 2, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για το ιατρικό επιτελείο, όσο και για το έμψυχο δυναμικό του ρόστερ».

Προηγουμένως είχε γνωστοποιηθεί η πρόσληψη γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων:

«Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Στέφανο Γιώγο, προσθέτοντας ένα ακόμα μέλος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας. Ο 32χρονος εργαζόταν μέχρι πρότινος ως Strength and Conditioning Coach στη βελγική Cercle Brugge, επιστρέφοντας στην Ελλάδα προς το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, συνεργαζόμενος με τον Μακεδονικό.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει εργαστεί ως fitness coach στη Newcastle United U23, καθώς επίσης στη Sunderland ως βοηθός στον τομέα της αθλητικής ψυχολογίας. Στην Ελλάδα έχει εργαστεί επίσης στον Άρη Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟ Κουφαλίων, τον Θερμαϊκό Θέρμης και τη Δόξα Ρετζικίου, ενώ έχει διατελέσει και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στο δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη. Στέφανε, σε καλωσορίζουμε στην «κυανόλευκη» οικογένεια και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον Αιολικό!

Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Νικολαΐδη. Ο 33χρονος (22/12/1990) κόουτς είναι διπλωματούχος UEFA Goalkeeper B και UEFA B, ενώ διαθέτει πιστοποίηση Elite International Goalkeeping Conference από την Ολλανδία. Μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Κ15 του Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ έχει συνεργαστεί επίσης με τον ΟΦ Ιεράπετρας (2021-22) στη Super League 2. Στη Γ’ Εθνική διετέλεσε GK Coach σε Μακεδονικό, Παλαιόχωρα και Εθνικό Μετεώρων. Τον καλωσορίζουμε στον Αιολικό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2023 09:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep