Ο Μπαρμπάρο στην Ηλιούπολη

Από αποχή ενός έτους προέρχεται το νέο απόκτημα των Κυανέρυθρων.

Ποδοσφαιριστή με μεγάλο βιογραφικό, αλλά με αποχή ενός έτους (τελευταία συμμετοχή στις 27/8/22) ανακοίνωσε η Ηλιούπολη. Πρόκειται για τον 31 ετών εξτρέμ, Αλεχάντρο Μπαρμπάρο. Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο, ως τον Ιανουάριο ανήκε στην Όντσε Κάλδας.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου εξτρέμ Αlejandro Barbaro.

Ο Βarbaro έχει ένα βαρύ ποδοσφαιρικό βιογραφικό, με εμπειρία από ομάδες πρώτης κατηγορίας σε σπουδαία πρωταθλήματα. Ο 31 χρόνος πολύπειρος μέσος, την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Once Caldas, καταγράφοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και πλούσια δράση εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Βarbaro έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στην 1η κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, έχοντας κάνει επιτυχημένα περάσματα από τον Άρη Λεμεσσού και τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε για πρωτοκλασάτες ομάδες όπως η San Lorenzo, η Nacional, η Banfield και η Old Boys.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες της πλευρές της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας, με κύριο χαρακτηριστικό του να είναι η εκρηκτικότητά του και οι γρήγορες και ακριβείς μεταβιβάσεις.

Καλωσορίζουμε τον Alejandro στην Ηλιούπολη και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες!».

Last modified onΠέμπτη, 31 Αύγουστος 2023 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep