Κράτησε Ραμίρεζ

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κριστιάν Ραμίρεζ ανακοίνωσε το Αιγάλεω.

Κάτοικος Αιγάλεω θα παραμείνει ο Κριστιάν Ραμίρεζ. Ο 28χρονος μέσος, που αγωνίστηκε στο Σίτι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση συνεργασίας της με τον Αργεντινό μέσο Cristian Ezequiel Ramirez.

Ο 28χρονος μέσος εντάχθηκε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Super League 2 είχε 12 συμμετοχές και 3 γκολ και με την παρουσία του έδειξε πως θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν μια πολύτιμη μονάδα στο ρόστερ του City.

Ο Ραμίρεζ είναι γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1995 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και ξεκίνησε από τις ακαδημίες τη Λανούς με την οποία το 2016 ως μέλος της Κ20 αγωνίστηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες U20 που φιλοξενήθηκε στην Παραγουάη πετυχαίνοντας 3 γκολ σε πέντε παιχνίδια. To 2017 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Talleres με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Primera Division κόντρα στη Λανούς.

Το 2019 υπέγραψε στον Θεσπρωτό με τον οποίο αγωνίστηκε έως το 2022 σε Football League και Superleague 2 έχοντας συνολικά 63 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε 2 παιχνίδια Κυπέλλου σημειώνοντας 1 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2022 μετακόμισε στην Σλοβακία για λογαριασμό της AC Trencin με την οποίο αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο στη Fortuna Liga (A κατηγορία) «γράφοντας» 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep