Ανακοινώνει νέο τιμ ο Καμπανιακός

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Αμανατίδης θα διαδεχθεί τον Ηλία Σαπάνη στην τεχνική ηγεσία.

Ο Καμπανιακός ανακοίνωσε τη Δευτέρα (27/11) τις παραιτήσεις των Ηλία Σαπάνη, Σταύρου Βασιλόπουλου και Εμιλιάνο Χαλιλάι από το τεχνικό τιμ. Όπως ανέφερε, απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για τη διαδοχή και φαβορί για τον πάγκο είναι ο Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος αρχές του μήνα αποχώρησε από τον Πανθρακικό. Τη σεζόν 2022-23 ήταν στον Μακεδονικό από τον οποίο έφυγε τον Μάρτιο (4-5-6 στο πρωτάθλημα).

Η ανακοίνωση:

«Παρελθόν αποτελεί από την Τεχνική Ηγεσία του Καμπανιακού ο Ηλίας Σαπάνης εδώ και μία εβδομάδα. Ο Έλληνας Τεχνικός, που συνέδεσε το όνομά του με τις διαδοχικές κατακτήσεις Πρωταθλημάτων και ανόδους του Συλλόγου από την Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣΜ στην Γ Εθνική και ακολούθως στην Super League 2, δήλωσε την παραίτησή του στην Διοίκηση στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η οποία έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο Θωμά Μουρμούρα και το Διοικητικό Συμβούλιο. Τις επόμενες μέρες παραιτήθηκαν με την σειρά τους ο γυμναστής που είχε κοντά του αυτή την διετία ο Ηλίας Σαπάνης, Σταύρος Βασιλόπουλος, και ο Βοηθός του την φετινή σεζόν, Εμιλιάνο Χαλιλάι, ο οποίος ανέλαβε και χρέη υπηρεσιακού στο τελευταίο παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας στην Μυτιλήνη με τον Αιολικό.

Η Διοίκηση του Συλλόγου της Χαλάστρας ευχαριστεί και τους τρεις και τους εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα τους. Από κει και πέρα έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες κινήσεις για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για το Τεχνικό Τeam το οποίο θα αναλάβει το απαιτητικό υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Last modified onΔευτέρα, 27 Νοέμβριος 2023 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep