Νοκ άουτ δύο στον Μακεδονικό

Χειρουργήθηκε ο Ραμίρεζ, θλάση ο Σανγκινέτι.

Από τη νέα χρονιά θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές του ο Μακεδονικός. Ο Σαντιάγο Ραμίρεζ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι (κάταγμα σε δάχτυλο του αριστερού χεριού), ενώ ο Χαβιέ Σανγκινέτι υπέστη θλάση και θα λείψει για περίπου 20 ημέρες. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με δύο απουσίες πορεύεται στο διάστημα των εορτών ο Μακεδονικός, με τον Σαντιάγο Ραμίρεζ να πραγματοποιεί το βράδυ της Δευτέρας (11/12) προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο χέρι, και τον Χαβιέ Σανγκινέτι να παραμένει στα πιτς με μυικό τραυματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ραμίρεζ υπεβλήθη σε επέμβαση στο δάχτυλο του αριστερού χεριού του, μετά το κάταγμα που είχε υποστεί στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και το οποίο τον είχε αναγκάσει να προπονείται και να αγωνίζεται φορώντας ναρθηκάκι. Η επέμβαση ήταν απόλυτα πετυχημένη και ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός θα χρησιμοποιήσει το επόμενο διάστημα για ανάρρωση και προφύλαξη, πριν επιστρέψει στην δράση.

Με την σειρά του, εκτός δράσης παραμένει ο Σανγκινέτι που υπέστη θλάση στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης. Η μαγνητική εξέταση έδειξε θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου προβλέπει διάστημα απουσίας 15-20 ημερών. Ήδη ο Αργεντίνος ξεκίνησε τις απαραίτητες θεραπείες».

Last modified onΤρίτη, 12 Δεκέμβριος 2023 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep