«Δεν εγκαταλείπω την ΑΣΑ»

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου δήλωσε ότι πιθανόν να αποχωρούσε αν οι Κιτρινόμαυροι έμεναν στη Super League 2.

Παρών στην επόμενη μέρα της Αναγέννησης Καρδίτσας και στη Γ' Εθνική δήλωσε ότι θα είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Μετά τον υποβιβασμό ο πρόεδρος των Κιτρινόμαυρων ανέλαβε την ευθύνη και τόνισε ότι στόχος της επόμενης σεζόν είναι η άνοδος. Αναλυτικά:

«Είναι μία πολύ στενάχωρη στιγμή για την ομάδα μας, τον κόσμο μας, το νομό και για όλη την προσπάθεια που ήταν σε εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια. Όταν έρχεται ένας υποβιβασμός και μάλιστα κατ’ αυτόν τον τρόπο, σημαίνει πως έγιναν λάθη απ’ όλους μας και πρέπει να αναλάβουμε ο καθένας την ευθύνη που μας αναλογεί. Ως πρόεδρος αναλαμβάνω τη μεγαλύτερη, καθώς δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κρύβομαι.

Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι έδωσαν την θετική τους ενέργεια και έκαναν ό,τι μπορούσαν για την επίτευξη των στόχων μας. Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά και να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους μας για την ανιδιοτελή στήριξη και προσφορά τους τόσο στις επιτυχίες αλλά πολύ περισσότερο στις μεγάλες δυσκολίες που προέκυψαν κατά την περίοδο αυτή, ενώ δε θα πρέπει να παραλείψω όλους όσους συνέβαλαν οικονομικά στην προσπάθεια μας.

Αυτό που είναι το μόνο σίγουρο είναι πως ο απολογισμός θα γίνει και θα είναι ενδελεχής για τις αιτίες που μας οδήγησαν εδώ. Ήταν μια χρονιά που περάσαμε από χίλια κύμματα και προσεχώς θ’ αναφερθώ λεπτομερώς σε όλα όσα συνέβησαν και τη σημάδεψαν. Προσωπικά δεν το κρύβω ότι ήμουν κοντά στην απόφαση ν’ αποχωρήσω από την στιγμή που η Αναγέννηση θα διασφάλιζε την παραμονή της στη super league 2 για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Υπό τις νέες συνθήκες, όμως, που διαμορφώνονται όχι μόνο δεν θα εγκαταλείψω το “καράβι”, αλλά θα είμαι παρών και εγγυητής της επόμενης ημέρας, ώστε να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που απαιτούνται και η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική, διεκδικώντας την άμεση επιστροφή της στη φυσική της θέση, στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία, έχοντας μάθει πολλά από τα λάθη του παρελθόντος.

Η Αναγέννηση στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν έχει βρεθεί σε ακόμη δυσκολότερη θέση απ’ αυτή που είναι σήμερα. Είχε αποσυρθεί με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Γ’ Εθνικής, βρέθηκε στο τοπικό πρωτάθλημα σ’ ένα καθεστώς πλήρους ανυποληψίας και επέστρεψε με εμένα στα ηνία του Συλλόγου σε χρόνο ρεκόρ εκεί που ανήκει, με αξιώσεις και πρωταγωνίστρια για να πετύχει επιτεύγματα που δεν είχε καταφέρει ποτέ στην ιστορία της (προημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας). Δεν είναι από τις ομάδες που “σβήνουν” κι αυτό αποδείχθηκε με την προσπάθεια που έγινε τα τελευταία χρόνια. Κάναμε το παν για να τη φέρουμε στη δεύτερη εθνική σε χρόνο ρεκόρ και τα καταφέραμε.

Δεν θα μείνει, λοιπόν, ακέφαλη η ομάδα, ούτε θα καταλήξει στα αζήτητα, όπως πιθανότατα, να πιστεύουν ή να φοβούνται κάποιοι. Για την ώρα προέχει να κάνουμε τη σκληρή αυτοκριτική μας, να αναλύσουμε τα πάντα και να αξιολογήσουμε χωρίς ωραιοποιήσεις τη σεζόν που έφυγε και να παρθούν γρήγορες αλλά σε καμία περίπτωση όχι βιαστικές αποφάσεις, που θα θέσουν σε κίνδυνο το στόχο μας. Θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε το επόμενο διάστημα».

Last modified onΣάββατο, 25 Μάιος 2024 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep