Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ύποπτο το Ηρακλής Ψαχνών - Επανομή

Η UEFA απέστειλε φάκελο με στοιχεία για ύποπτο ποδοσφαιρικό αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έπειτα από ένα διάστημα νηνεμίας σε ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία επανήλθε. Σύμφωνα με την UEFA, λοιπόν, παιχνίδι της φετινής σεζόν (πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το Ηρακλής Ψαχνών - Αν. Επανομής 4-3) παρουσίασε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Έστειλε, λοιπόν, την περασμένη Παρασκευή (09/05) τον φάκελο με αναλυτικά στοιχεία την ΕΠΟ και αυτή με τη σειρά της τον απέστειλε την Τρίτη (14/05) σε όλους τους αρμόδιους φορείς (Εισαγγελία Αθηνών, Υφυπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Διαβιβάστηκε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς την Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή ο φάκελος που απέστειλε στην ΕΠΟ η UEFA με στοιχεία για ύποπτο αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος».

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε στις 24 Απριλίου για την 36η αγωνιστική και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Στο 52' η ομάδα της Εύβοιας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τέρματα στο 61', το 69' και το 77'. Τελικά, ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε το τρίποντο στο 87'. Μάλιστα, μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Παντέλης ξεσπούσε και τόνισε ότι: «Αν δεν κερδίζαμε θα μας κρεμούσαν κουδούνια».

Σημειώνεται ότι η Αναγέννηση Επανομής και ο Ηρακλής Ψαχνών είχαν απασχολήσει ξανά τη δικαιοσύνη, γιατί η UEFA με προηγούμενες επιστολές της χαρακτήριζε ύποπτα τα ματς Αν. Επανομής - Θρασύβουλος (3-1) και Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών (2-1). Ωστόσο, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές αθωώθηκαν...

Ο φάκελος βρίσκεται ήδη στη Football League, η οποία ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης.

Διαβάστε την αντίδραση του προέδρου της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλη Μπαλασά στο flnews.gr

 

Διαβάστε την αντίδραση του γενικού αρχηγού του Ηρακλή Ψαχνών, Κώστα Γκαλούφα στο flnews.gr

 

 

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep