Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο

Συμφωνίες, σκέψεις και σχέδια των ομάδων που θα κερδίσουν την άνοδο στη Superleague.

 

 

 

Συζητήσεις επί συζητήσεων με ελεύθερους παίκτες κάνουν το τελευταίο διάστημα οι ομάδες που περιμένουν με αγωνία την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης, σχετικά με το ποια κατηγορία θα τους βρει το φετινό πρωτάθλημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του footballleaguenews.gr, ο Πανσερραϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό τερματοφύλακα, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Η Δόξα Δράμας έχει κάνει το ίδιο με τον Γάλλο αμυντικό, Χαβιέ Τομάς.

 

Γενικότερα, όποιοι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας δεν έχουν βρει ομάδα, είναι σε συζητήσεις με τις υποψήφιες ομάδες για άνοδο στη Superleague. Ακόμα και ο Ρόκα, δηλαδή, που έχει δώσει το ΟΚ στις Σέρρες, έχει δεχτεί κρούση και από τους «μαυραετούς», αλλά και από τον Λεβαδειακό. Μάλιστα τελευταία ακούστηκε ότι Τομάς βρίσκεται στο «στόχαστρο» και της Λάρισας.

 

Με άλλα λόγια, οι δύο ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο θα μονομαχήσουν μετά για την ενίσχυσή τους με πάνω-κάτω τους ίδιους παίκτες. Και όποια δαπανήσει τα περισσότερα, αυτή θα αποκτήσει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.

 

Οι πληροφορίες μας λένε ακόμα ότι οι συγκεκριμένες δύο ομάδες θα ζητήσουν παράταση στις μεταγραφές από την ΕΠΟ. Όχι, όμως, για να αποκτήσουν παίκτες από το εξωτερικό, αλλά από το εσωτερικό. Δανεικούς και ελεύθερους, δηλαδή... Η Τρίτη (18/10) και οι υπόλοιπες τρεις με τέσσερις ημέρες θα βάλουν ένα τέλος στο σίριαλ που κρατάει εδώ και καιρό.

 

Last modified onΤρίτη, 18 Οκτώβριος 2011 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep