Οι 300 του Βοσνιάδη

  • Written by Γιάννης Σάντολης
  • Published in Θέματα
  • 0 comments
Ο Αλέκος Βοσνιάδης συμπλήρωσε 300 ματς στου πάγκους σε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αλέκος Βοσνιάδης συμπλήρωσε 300 ματς στου πάγκους σε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έφτασε τους 300 αγώνες στους πάγκους σε επαγγελματικό επίπεδο και τις δύο τελευταίες σεζόν κατάφερε να πανηγυρίσει άνοδο στην Super League με τον Απόλλωνα και τη Νίκη Βόλου. 

Καλύτερον τρόπο από μια ήττα θα περίμενε προκειμένου να πανηγυρίσει για τις 300 συμμετοχές στους πάγκους ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο 53χρονος (12/4/1961) Θεσσαλονικιός τεχνικός μπορεί να μην έχει περάσει από πολλές ομάδες, όμως το έργο του στις περισσότερες ήταν το ιδανικό, καθώς έχει ήδη γνωρίσει 5 ανόδους με τις ομάδες του! Η πρώτη ήταν με τον Αχιλλέα Τριανδρίας το 1998 από την Δ’ στην Γ’ και αντίστοιχο επίτευγμα με τον Ορφέα Σουρωτής το 2001.

Σε επαγγελματικό επίπεδο ανέβασε την Αναγέννηση Επανωμής από την Γ’ στην Β’, όπως και την τωρινή του ομάδα, τον Απόλλωνα Σμύρνης που τον οδήγησε το 2013 στην Α’ Εθνική ύστερα από 13 χρόνια ενώ τέλος, πέρυσι με την Νίκη Βόλου έκανε το τεράστιο άλμα -άσχετα με την φετινή κατάληξη της βολιώτικης ομάδας- για τα «μεγάλα σαλόνια» ύστερα από 48 χρόνια… Φέτος ξεκίνησε με όνειρα πολλά στην Λάρισα, αλλά η ήττα στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν μοιραία για κείνον, αφού απολύθηκε καθοδηγώντας την ΑΕΛ μονάχα για έναν αγώνα!

Τελικά εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται και πάλι στο «τιμόνι» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Έχει εργαστεί επίσης στην Γ’ Εθνική και με τους Πολύκαστρο, Θερμαϊκό και Εορδαϊκό. Στην Επανωμή κάθισε 95 (!) φορές στον πάγκο της Αναγέννησης, ενώ οι συνολικές επιδόσεις του είναι σε 280 αγώνες πρωταθλήματος και 20 Κυπέλλου 137 νίκες-77 ισοπαλίες-86 ήττες με το Πολύκαστρο να είναι μάλιστα ο μοναδικός σύλλογος με τον οποίο έχει αρνητικό συντελεστή…

Last modified onΤρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep