Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι φάκελος της UEFA

Νέος φάκελος έρχεται από την UEFA για ύποπτο ματς στην Football League. Νέος φάκελος έρχεται από την UEFA για ύποπτο ματς στην Football League.

Νέος φάκελος της UEFA είναι στα χέρια του υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και αφορά την αναμέτρηση της Αναγέννησης Επανομής με τον Θρασύβουλο.

Οι υπηρεσία της UEFA έστειλε ακόμη ένα φάκελο στην ΕΠΟ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για ύποπτο ματς στο πρωτάθλημα της Football League. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο φάκελος θα διαβιβαστεί την Τρίτη 7 Αυγούστου στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, Ελένη Ράικου, ώστε να ελεγχθεί το ποινικό κομμάτι της διαδικασίας.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει συνδέουν τον φάκελο με την αναμέτρηση της Αναγέννησης Επανομής με τον Θρασύβουλο. Αυτό το ματς ήταν για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τελείωσε 3-1 υπέρ της Αναγέννησης Επανομής και το παράδοξο είναι πως και οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες βαθμολογικά.

Η προηγούμενη έκθεση της UEFA είχε αναστατώσει την Καλλιθέα και τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά τελικά δεν υπήρξε κάποιο στοιχείο για την χειραγώγηση της αναμέτρησης όπως ανέφερε ο φάκελος.

Κανείς δεν ξέρει τι ύποπτα στοιχεία υπάρχουν στο νέο φάκελο και κατά πόσο θα δημιουργήσουν πάλι θόρυβο στο πρωτάθλημα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αναμένεται να υπάρξει αντίδραση από την πλευρά των δύο ομάδων όταν δημοσιοποιηθεί επίσημα το ματς και φυσικά οι τοποθετήσεις τους αφού ενημερωθούν για τα στοιχεία.

Last modified onΤρίτη, 07 Αύγουστος 2012 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep