«Παραπλάνησε το Εφετείο η Ζάκυνθος»!

Επεισοδιακή η εκδίκαση της αίτησης της Ζακύνθου στο Διαιτητικό για ακύρωση της προκήρυξης. Αναμένεται απόφαση εντός της ημέρας. Η Ε.Ι.Μ. απέρριψε την προσφυγή της για τα δελτία.

Η προσφυγή της Ζακύνθου για ακύρωση της προκήρυξης της Super League 2 συζητήθηκε την Παρασκευή (29/10) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που παρακολούθησε τη διαδικασία, η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα και περιελάμβανε «βέλη» εκατέρωθεν.

Την ομάδα του Ιονίου εκπροσώπησαν τρεις δικηγόροι. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης και οι Λάμπρος και Απόστολος Μπίρδας. Από πλευράς διοργανώτριας παραστάθηκε ο νομικός σύμβουλος, Αντώνης Βουγίδης μετά του προέδρου, Λεωνίδα Λεουτσάκου. Παρών και ο αντιπρόεδρος, Μπάμπης Σταμούλης.

Ο Βουγίδης, μάλιστα, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι η προσφυγή της Ζακύνθου στην Ε.Ι.Μ. κατά της απόφασης με την οποία δεν επετράπη να ανοίξει το σύστημα για να γίνουν μεταγραφές, απορρίφθηκε με την υπ' αριθμ. 709/21. Κατηγόρησε την ομάδα του Ιονίου ότι λέει τη μισή αλήθεια, χαρακτήρισε την αίτηση στο Διαιτητικό εκπρόθεσμη και υποστήριξε ότι οι νησιώτες... παραπλάνησαν το Διοικητικό Εφετείο για να πάρουν προσωρινή διαταγή! Στάθηκε δε στο ότι χωρίς ρόστερ η Ζάκυνθος θα διακωμωδούσε το άθλημα.

Η ΠΑΕ από την άλλη πλευρά επεσήμανε ότι δεν ζητάει την αναβολή του πρωταθλήματος! «Το πώς θα μπούμε στο πρωτάθλημα θα τους το πούμε εμείς. Και τη σεζόν 2011-12 η Δόξα Δράμας με τον Λεβαδειακό μπήκαν τον Νοέμβριο και έπαιζαν κάθε τρεις ημέρες», είπε μεταξύ άλλων ο Γκαγκάτσης και τόσο ο ίδιος, όσο και οι άλλοι δύο νομικοί υπογράμμισαν ότι δεν είχε καμία δουλειά η SL2 να αποκλείσει τη Ζάκυνθο από μέλος, γιατί δεν είχε ρόστερ. «Έχουμε 27 ποδοσφαιριστές», αναφέρθηκε.

Εντός της αίθουσας ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Κοντονής, ενώ εκτός αυτής είχε μείνει ο Στέλιος Γούναρης. Μετά το τέλος, μάλιστα, ένας εκ των μετόχων επιτέθηκε φραστικά στον Λεωνίδα Λεουτσάκο, υποστηρίζοντας ότι οι μέτοχοι θα καταθέσουν μηνύσεις. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση θα ακολουθήσει το πρωί του Σαββάτου...

Last modified onΣάββατο, 30 Οκτώβριος 2021 00:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep