«Είχαν κουραστεί όλοι»

Τι δήλωσε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μετά το τέλος του ΔΣ. Η ανακοίνωση έναρξης.

Μετά το τέλος του ΔΣ της Super League 2 στο οποίο αποφασίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε ότι άπαντες είχαν κουραστεί και χαρακτήρισε επιτυχία την εξέλιξη της Τρίτης (01/11). Παράλληλα τόνισε ότι η λίγκα θα προσπαθήσει να φέρει επιπλέον έσοδα. Αναλυτικά:

«Οι περισσότεροι ήθελαν να παίξουν. Αποδέχονται την πρόταση της ΕΡΤ. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχουν κουραστεί όλοι. Δεν μπορούμε πάλι να λέμε ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει. Ξεκινάμε με όποια προβλήματα και θα προσπαθήσουμε ως διοργανώτρια με όσα μέσα έχει να φέρει κι άλλα έσοδα. Θα κάνουμε μια πρόσκληση ενδιαφέροντος, ώστε εταιρεία να εκτιμήσει την κατηγορία και πώς μπορεί να γίνει πιο ελκυστική. Θα απευθύνουμε πρόσκληση και για το εμπορικό κομμάτι, ώστε να έρθουν επιπλέον έσοδα».

Η ανακοίνωση της λίγκας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε κατά πλειοψηφία όπως παραχωρηθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στην ΕΡΤ Α.Ε. Ως εκ τούτου το πρωτάθλημα εκκινεί κανονικά στις 5-6 Νοεμβρίου. Το προσεχές σαββατοκύριακο θα εκκινήσει και το πρωτάθλημα K19 - Super League 2. Εντός της ημέρας θα αναρτηθεί το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου».

Last modified onΤρίτη, 01 Νοέμβριος 2022 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep