Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προθεσμία σε Παναχαϊκή

 

Οι «κοκκινόμαυροι» απολογήθηκαν για τις υποθέσεις δωροδοκίας και πλαστογραφίας.

 

 

Ενώπιον της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Football League και Football βρέθηκε την Πέμπτη (08/09) η ομάδα της Πάτρας. Παρόντες στη διαδικασία οι Αλέξης Κούγιας, Πέτρος Σταθάκης, Μανώλης Κουβαράς, ενώ από τον δικηγόρο του εκπροσωπήθηκε ο Τάσος Χριστακόπουλος.

 

Ο Κούγιας τόνισε ότι τον Σταθάκη τον έφερε στην Παναχαϊκή ο προηγούμενος πρόεδρος, Κώστας Μακρής και τον χαρακτήρισε αρχιμπράβο του Γιώργου Τσακογιάννη. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι αν και τον έδιωξε από την ομάδα, αναγκάστηκε να τον προσλάβει ξανά για να φτιάξει τις σχέσεις του με τον Τσακογιάννη. Επίσης, υποστήριξε ότι ο Μακρής του είχε μεταφέρει πως πρέπει να κρατήσει τον Σταθάκη για να μην τον σκοτώσουν!

 

Ο Σταθάκης από την πλευρά του αυτοχαρακτηρίστηκε «δεξί χέρι» του Κούγια και είπε ότι ο Κούγιας του έδωσε χρήματα για να τα δώσει στον τότε γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Χερσονήσου, Μανώλη Κουβαρά. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αρνήθηκε ότι ξέρει τον τελευταίο, ενώ ο Κουβαράς υποστήριξε ότι ποτέ δεν χρηματίστηκε και δεν συναντήθηκε με τον Σταθάκη. Τόνισε δε ότι λόγω της υπόθεσης πλαστογραφίας αν ήθελε θα έπαιρνε το ματς στα χαρτιά.

 

Η ΕΠΑΕ λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση και έδωσε προθεσμία στην Παναχαϊκή για την κατάθεση υπομνημάτων.

 

Αναλυτικά:

 

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ έδωσε προθεσμία κατάθεσης υπομνήματος έως την Τρίτη 13-9-2011:

 

Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 (παραβάσει των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Α του Πειθαρχικού Κώδικα σε συνδυασμό με τα άρθρα 130 και 132 του Ν. 2725/1999 όπως αυτά ισχύουν).

 

Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005(παραβάσει  των  άρθρων 1,2,3,4,5,6,20 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 6 παρ. 2γ του παραρτήματος Α του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ και 18 , 34 του ΚΑΠ)»

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep