Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέσσερις αγωνιστικές ο «γιατρός»

Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Εθνικού Γαζώρου είχε αποβληθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή και η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League τον τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο 150 ευρώ.

Εκτός του «γιατρού» με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Ηρακλής Ψαχνών, Απόλλων Σμύρνης και ο τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Παύλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: 

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εξακοσίων (600) ευρώ (αγώνας της 9-3-2013 με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ. Επέβαλε στον Π. ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗ (τεχνικός διευθυντής) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ (αγώνας της 4-3-2013 με ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ).

Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ τις πειθαρχικές ποινές α. του αποκλεισμού των τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και β. του χρηματικού προστίμου των εκατόν πενήντα (150) ευρώ (αγώνας της 17-2-2013 με ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908)».

Last modified onΤρίτη, 26 Μάρτιος 2013 13:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep