Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

"Θα κάνουμε τα πάντα για να αρχίσει το πρωτάθλημα"

Είπε ο Σπύρος Καλογιάννης στο FL News. Αναβλήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου ώστε να κερδίσουν χρόνο στην προσπάθεια λύσης των προβλημάτων.

Θα κάνουμε τα πάντα για να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν για να αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα. Σπύρος Καλογιάννης

Υπερπροσπάθεια γίνεται από την Ενωση Β' και Γ' Εθνικής για να βρεθεί άμεση λύση και να μπουν πάλι οι ομάδες στα γήπεδα. Το διοικητικό συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους για να λύσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Η θέληση όλων είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και για αυτό το λόγο έχουν κινητοποιηθεί όλες οι υπηρεσίες της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα γίνει την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ώστε να κερδίσουν χρόνο Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχει αγωνιστική κίνηση ούτε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Οι ομάδες ελπίζουν να μπουν πάλι στο γήπεδο την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Ο Σπύρος Καλογιάννης προσπαθεί να βρει λύση για να δοθεί ενίσχυση στις ομάδες ακόμη και αν δεν τελειώσει άμεσα το θέμα με τον ΟΠΑΠ και την χορηγία του πρωταθλήματος. Το βασικότερο για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα είναι η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους και αυτό αναμένεται να λυθεί οριστικά τις επόμενες ημέρες. 

Σημαντική παράμετρος είναι και το 1,1 εκατ. Ευρώ που οφείλει η Super League στην Ενωση Β' και Γ' Εθνικής που θα μπορούσε να λύσει πολλά προβλήματα και να δώσει μια ανάσα για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

O πρόεδρος της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης, πάντως, τόνισε στο FL News ότι ο ίδιος, το διοικητικό συμβούλιο και όλοι οι υπάλληλοι της Ενωσης θα παλέψουν για να μπουν πάλι οι ομάδες στο γήπεδο. "Θα κάνουμε τα πάντα για να αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα", είπε χαρακτηριστικά.

Last modified onΤετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2012 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep