«Συνέπειες όποιος συλληφθεί»

Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε στην αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου.

Σε εκπομπή της ΕΡΤ 3 μίλησε ο υφυπουγός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αναφερόμενος στην αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου. Υποστήριξε ότι για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την κάρτα φιλάθλου δαπανήθηκαν από τον ελληνικό λαό περισσότερα από 14 εκατ. ευρώ σε συστήματα που αχρηστεύθηκαν. Εξήγησε ότι δεν πρόκειται για ιδιοτροπία της Κυβέρνησης, αλλά για μέσο πάταξης της βίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για το κλειστό κύκλωμα. Το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω, σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονικό εισιτήριο και την κάρτα φιλάθλου, θα τηρηθεί ο Νόμος. Ένας Νόμος που είχαν ψηφίσει οι προηγούμενες Κυβερνήσεις, δαπανώντας υπέρογκα ποσά για την υλοποίησή του, αλλά ουδέποτε εφάρμοσαν! Αυτά τα λεφτά τα έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός, μιλάμε για πάνω από 14 εκατ. ευρώ σε συστήματα που αχρηστεύθηκαν.

Τώρα μετακυλύσαμε το κόστος στις ομάδες. Τονίζω ότι πρόκειται για μέσο πάταξης της βίας, όχι για ιδιοτροπία της Κυβέρνησης. Αυτά τα μέτρα ισχύουν σε όλη την Ευρώπη. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τον φίλαθλο που πάει στο γήπεδο με το παιδί του, να εξασφαλίσουμε για όλους τις κατάλληλες συνθήκες για να επιστρέψουν οι οικογένειες στο γήπεδο.

Οφείλουν όλοι να εναρμονιστούν με αυτό τον Νόμο, και να μη σκεφτούν στιγμή να τον παραβιάσουν, γιατί όποιος συλληφθεί, θα έχει σοβαρές συνέπειες. Ας μην παρασυρθούν νέα παιδιά να πέσουν σε αυτήν την παγίδα και να αμαυρώσουν το ποινικό τους μητρώο. Τα γήπεδα δεν είναι χώροι παρανομίας ή ανοχής της παρανομίας».

Last modified onΣάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2016 01:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep