Ολοκληρώθηκε ο άθλος

Η Λαμία πήρε το τρόπαιο για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Η Λαμία πήρε το τρόπαιο για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League τελείωσε το απόγευμα της Κυριακής (11/6) και πλέον μοναδική εκκρεμότητα παραμένει το τελευταίο εισιτήριο του υποβιβασμού. 

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League ήταν η σειρά της Λαμίας να σηκώσει την κούπα της ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία και να γίνει η 4η ομάδα της Στερεάς Ελλάδας που ανεβαίνει σε αυτό το σκαλί. Οι εκκρεμότητες που είχαν απομείνει ήταν ελάχιστες για αυτή την Κυριακή που έπεφτε η αυλαία της σεζόν και το μοναδικό που πλέον περιμένουν για την επικύρωση της βαθμολογίας είναι η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για την υπόθεση της εγγυητικής του ΑΟ Χανιά και αν τελικά θα υποβιβαστεί με αφαίρεση βαθμών.

Αυτό ευνοεί την Καλλιθέα, η οποία με τη νίκη στα Χανιά με 3-1 παρέμεινε πάνω από την Ελευσίνα στην βαθμολογία και θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία σε περίπτωση που υποβιβαστεί ο ΑΟ Χανιά. Ο Πανελευσινιακός με πολλά προβλήματα ηττήθηκε με 6-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στην έδρα του και είπε αντίο με τον χειρότερο τρόπο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  ΣΚΟΡΕΡ 

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep