Χωρίς αντιπροέδρους

Χωρίς αντιπροέδρους έμεινε η Football League μετά την παραίτηση και του Παναγιώτη Γιαννόπουλου. Χωρίς αντιπροέδρους έμεινε η Football League μετά την παραίτηση και του Παναγιώτη Γιαννόπουλου.

H Football League μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου από τον Πανσερραϊκό έμεινε χωρίς αντιπροέδρους και πλέον πρέπει να γίνουν εκλογές.

[googlead][/googlead]

Η παραίτηση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου από τη διοίκηση του Πανσερραϊκού φέρνει αυτόματα και την αποχώρησή του από το ΔΣ της διοργανώτριας και τη θέση του Α’ αντιπροέδρου που είχε μέχρι σήμερα. Αυτή η εξέλιξη αφήνει χωρίς αντιπροέδρους τη Football League, αφού είχε προηγηθεί η παραίτηση του Β’ αντιπροέδρου, Θωμά Σβαρνόπουλου πριν από αρκετό διάστημα.

Το καταστατικό της διοργανώτριας δεν επιτρέπει σε αντιπροέδρους να κατέχουν τη θέση αν δεν έχουν ενεργό ρόλο στις ομάδες τους και το διοικητικό τους συμβούλιο. Αντίθετα, για τη θέση του προέδρου που βρίσκεται ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός και, φυσικά, γι' αυτό τον λόγο ήταν και τόσα χρόνια στην κορυφή του ΔΣ ο Σπύρος Καλογιάννης που δεν ήταν εκπρόσωπος καμίας ΠΑΕ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροέδρου αναμένεται να γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Last modified onΤρίτη, 10 Απρίλιος 2018 16:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep