«Ανταγωνιστικοί με Απόλλωνα»

Η αποστολή του Κισσαμικού για την αναμέτρηση του Σαββάτου (27/11) με τον Απόλλωνα.

Με απουσίες θα αναχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης (25/11) από τη Σούδα η αποστολή του Κισσαμικού. Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (27/11) τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και ο τεχνικός, Σπύρος Μπαξεβάνος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λαζαρίδη, Τσουβαλτσίδη, Τσοντάκη και τον ανέτοιμο Ποσίνκοβιτς. Εννοείται ότι για μία ακόμα φορά έμειναν εκτός πλάνων οι Τσουκάνης, Τσιμότζι και Λούνα. Οι Σελινιωτάκης, Βαττής ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και βρίσκονται στις επιλογές του.

Ο Μπαξεβάνος ανέφερε σχετικά με το ματς:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού αντιμετωπίζουμε μία από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος, που ειδικά τώρα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται και από τις συνεχόμενες νίκες που έχει σημειώσει. Εμείς έχουμε τις απουσίες μας, αλλά πάμε να παίξουμε και να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε απέναντι σε μία τέτοια ομάδα και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και από αυτό το παιχνίδι».

Η αποστολή: Αγριμάκης, Γιαγκιόζης, Τσερκέζος, Ταραλίδης, Βουρβαχάκης, Γιαννίτσης, Σακελλαρίου, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Πότσι, Λώττας, Σουμπασάκης, Μάνιας, Βλάχος, Βαττής, Ευθυμιάδης, Τσικουδάκης, Μάντζης.

Last modified onΠέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep