Επιτυχής... Κισσαμικός

Άδεια στο νέο πρωτάθλημα εξασφάλισε ο Κισσαμικός σε δεύτερο βαθμό.

Χωρίς περιορισμούς θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα ο Κισσαμικός. Η κρητική ΠΑΕ είχε «κοπεί» σε πρώτο βαθμό λόγω έλλειψης έδρας, όμως όπως αποκάλυψε προ ημερών το flnews, εξασφαλίστηκαν τα σχετικά έγγραφα για χρήση του Μάλεμε και των Περιβολίων. Μετά από αυτή την εξέλιξη το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων έκανε δεκτό τον φάκελο των «κυανόλευκων» και ανακοίνωσε:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την σημερινή συνεδρίασή του έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την υπ’ αριθμ. 20253/ 12-7-2016 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της υπ’ αριθμ. 24/ 6-7-2016 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την ως άνω εκκαλούμενη υπ΄αριθμ. 24/6-7-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Χορηγεί στην παραπάνω εκκαλούσα ΠΑΕ την προβλεπόμενη από τον Κανονισμό Αδειοδότησης Ομάδων άδεια συμμετοχής της στις εγχώριες διοργανώσεις της ΕΠΟ (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017».

Last modified onΤρίτη, 19 Ιούλιος 2016 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep