«Ξεχάστε Πανιώνιο, μόνο Σπάρτη»

Ομιλία Μπαξεβάνου στον Κισσαμικό ενόψει Σπάρτης. Ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Την προσοχή στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Σπάρτη στρέφει πλέον ο Κισσαμικός, μετά τον θρίαμβο στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Πανιώνιο.

Κατά την ομιλία του πριν από την προπόνηση της Πέμπτης ο Σπύρος Μπαξεβάνος μοίρασε ξανά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και την ιστορική νίκη που πέτυχαν και τους τόνισε ότι το ματς του Σαββάτου (10/12, 15:00) θα είναι τελείως διαφορετικό και πρέπει να δείξουν την ίδια διάθεση, το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κατοχής και τελειώματα φάσεων.

Μπαξεβάνος: «Τελείως διαφορετικό παιχνίδι»

Για τη σπουδαιότητα του αγώνα με τη Σπάρτη μίλησε πριν την προπόνηση της Πέμπτης στο ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Κισσαμικού: «Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, άλλος θεσμός ο ένας, άλλος ο άλλος. Αυτός (σ.σ. το πρωτάθλημα) είναι ο θεσμός που πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία. Δεν προλαβαίνουμε να στεναχωρηθούμε ή να χαρούμε για τίποτα, γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή.

Εμείς πρέπει με την ίδια διάθεση, την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος να πάμε και στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Να πάμε να δείξουμε τον ίδιο καλό αγωνιστικό εαυτό και να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, εκεί που τους χρειαζόμαστε περισσότερο».

Θέος: «Μόνο νίκη»

Για την αναμέτρηση με τη Σπάρτη μίλησε και ο επιθετικός του Κισσαμικού, Γιώργος Θέος, που είπε: «Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι του Κυπέλλου και στρέφουμε την προσοχή μας σε αυτό του πρωταθλήματος με τη Σπάρτη. Αυτό που έχει σημασία για εμάς στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, δεν μας περνάει από το μυαλό ούτε καν η ισοπαλία.

Μας έδωσε μεγάλη ψυχολογία το αποτέλεσμα στον αγώνα του Κυπέλλου, αλλά πρέπει να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση και να κοιτάξουμε μπροστά. Από σήμερα τα… κεφάλια μέσα, δύο ημέρες τώρα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Σπάρτη, γιατί πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μόνο».

Last modified onΠέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep