Δίχως Μπουγαΐδη, Γκούμα

Με απουσίες ο Κισσαμικός για το ματς με τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο του Μάλεμε.

Το πρωί της Τρίτης επέστρεψε στα Χανιά ο Κισσαμικός και το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν από τη σημαντική αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/02, 15:00) στο γήπεδο του Μάλεμε. Εκτός αγώνα θα είναι ο Μπουγαΐδης, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς με τον Πανσερραϊκό και συμπλήρωσε παράλληλα 7 κίτρινες κάρτες («κουβαλούσε» τις 6 από τη θητεία του στον Πανθρακικό).

Όπως αποφασίστηκε θα εκτίσει την τιμωρία του στα παιχνίδια με Αχαρναϊκό και ΟΦΗ. Στο ματς της Τετάρτης θα εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής (4 κίτρινες κάρτες) ο Γκούμας. Αντίθετα επιστρέφουν από τιμωρία οι Σελινιωτάκης και Τσερκέζος. Στην αποστολή δεν βρίσκονται ακόμα οι Βλάχος, Θέος, Νικόλτσης και Σταθάκης.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ψιάνος, Ενγκουέμ, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Κίκε, Ποκόνγκ, Μάντζης, Μίλιτς, Στογιάνοφ.

Μπαξεβάνος: «Χρειάζεται στήριξη»

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Κισσάμου και ευρύτερα των Χανίων έκανε ο προπονητής, Σπύρος Μπαξεβάνος: «Αυτά τα παιδιά θέλουν τη στήριξη του κόσμου για να πετύχουν τον στόχο τους. Μπορεί να υπάρχει η πίεση αυτό τον καιρό λόγω των αποτελεσμάτων αλλά η ομάδα έχει και ικανότητες και δυνατότητες. Θέλουμε τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Κισσάμου και ευρύτερα των Χανίων για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει έξτρα δύναμη για τη συνέχεια».

Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep