«Συνήθεια που γίνεται λατρεία»

Ο Κισσαμικός θυμήθηκε το 3/3 του Τσερκέζου. Έξι κερδισμένοι πόντοι στο φινάλε.

Άλμα για την παραμονή του στη Stoiximan.gr Football League έκανε ο Κισσαμικός με το τρίποντο (2-1) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. «Χρυσός» σκόρερ για τους «κυανόλευκους» ο Δημήτρης Τσερκέζος, με την ΠΑΕ να σχολιάζει στο instagram «Η συνήθεια που γίνεται λατρεία». Εξάλλου, ο αμυντικός του Κισσαμικού έχει σημειώσει τρία πανομοιότυπα γκολ με την ομάδα των Χανίων...

Στις 15 Φεβρουαρίου 2015 ο Τσερκέζος εκμεταλλεύτηκε την κομπίνα των Βλάχου - Φραγκουλάκη και το 90' διαμόρφωσε το Κισσαμικός - Ηλυσιακός 1-0. Το ίδιο έκανε στις 22 Δεκεμβρίου 2016, όταν ο Μαρτίνεθ έστρωσε στον Βλάχο και αυτός την άφησε για τον 29χρονο, ενώ με τον ίδιο τρόπο ήρθε το τέρμα σε βάρος των Θεσσαλών στο 91' του αγώνα της Κυριακής (26/03).

Ο Κισσαμικός, πάντως, συνηθίζει να... χτυπά στο φινάλε των αγώνων. Στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ ο Μίλιτς στο 87' είχε ισοφαρίσει σε 1-1, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη οι Μίλιτς (85'), Μάντζης (87') ανέτρεψαν το σκορ και χάρισαν στην ομάδα τους τη νίκη (2-1), ενώ ακολούθησαν τα γκολ του Μαρτίνεθ (95') στο 1-1 με τον Πανελευσινιακό και αυτό του Τσερκέζου στο 91' με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1).

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα του Κισσαμικού...

 

kisam9

 

Media

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep