Παρελθόν ο Μπαξεβάνος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FL News, ο Σπύρος Μπαξεβάνος αποτελεί παρελθόν από τον Κισσαμικό.

Σε εκκρεμότητα βρισκόταν εδώ και αρκετές ημέρες το θέμα της παραμονής του Σπύρου Μπαξεβάνου στον Κισσαμικό. Ο 46χρονος προπονητής έφυγε για τη Ρόδο χωρίς να προηγηθεί συνάντηση με τη διοίκηση για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον πάγκο, όμως ο κύκλος του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FL News, έκλεισε!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μεταξύ του Μπαξεβάνου και της ομάδας των Χανίων βγήκε διαζύγιο και έτσι ο μακροβιότερος προπονητής σε φετινό πάγκο ομάδας Football League αποτελεί παρελθόν. Μία εξέλιξη, βέβαια, λίγο πολύ αναμενόμενη.

Ο Μπαξεβάνος ήταν στον Κισσαμικό από το καλοκαίρι του 2013, αλλά έπειτα από τέσσερα χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας αποχωρεί οριστικά πλέον. Εξάλλου, μέσα στη χρονιά είχε δηλώσει την παραίτησή του, αλλά αυτή δεν είχε γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση. Στον πάγκο των Κρητικών είχε απολογισμό 129 αγώνες (51 νίκες - 40 ισοπαλίες - 38 ήττες). Θήτευσε για δύο σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και την αγωνιστική περίοδο 2014-15 οδήγησε τους «κυανόλευκους» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Την πρώτη χρονιά στη Β' Εθνική ο Κισσαμικός τερμάτισε με τον 46χρονο στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ φέτος κατετάγη 11ος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 27 Ιούνιος 2017 23:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep