Πουέρτο Ρίκο ο Μαρτίνεθ!

Στο πρωτάθλημα Νορθ Αμέρικαν Σόκερ Λιγκ συνεχίζει την καριέρα του ο Μάριο Μαρτίνεθ.

Παρελθόν από τον Κισσαμικό, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές αποτελεί ο Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο. Ο 32χρονος Ισπανός μέσος αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφή των «κυανόλευκων» το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μετά από 34 ματς και 7 γκολ αποχώρησε. Ο έμπειρος χαφ, όμως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο Πουέρτο Ρίκο!

Η Puerto Rico FC ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρτίνεθ και έτσι ο Ισπανός θα αγωνιστεί στο Νορθ Αμέρικαν Σόκερ Λιγκ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε έναν ποδοσφαιριστή με την ποιότητα του Μάριο», είπε ο προπονητής, Μάρκο Βελέζ και σημείωσε: «Είναι ένας χαρισματικός πλέι μέικερ που θα βοηθήσει στον ρυθμό και τη δημιουργία επιθετικά, ενώ θα προσδώσει σταθερότητα στη μεσαία γραμμή».

rub

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τομ Πέιν ανέφερε: «Δεν ήμασταν ενθουσιασμένοι με την εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο, γι' αυτό αποφασίσαμε να φέρουμε τον Μάριο, ώστε να αυξήσει τον ανταγωνισμό. Δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι αν δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και περιμένουμε πολλά από αυτόν όχι μόνο γιατί είναι η τελευταία μας μεταγραφή ξένου, αλλά και λόγω της εμπειρίας από το κορυφαίο επίπεδο που φέρνει μαζί του».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 02:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep