Η έκπληξη και η υπόκλιση

Ο Γιάννης Τάτσης Ο Γιάννης Τάτσης

Η τούρτα γενεθλίων στον Γιάννη Τάτση και το μήνυμα του "Βέλγου" Χάρη Χαρίση.

Λίγο πριν από τη χθεσινή αναχώρηση του ΑΟ Χανιά - Κισσαμικού από το Καρπενήσι τα μέλη της αποστολής επεφύλαξαν μία έκπληξη στον εορτάζοντα Γιάννη Τάτση. Μία τούρτα με ένα κεράκι εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του -με αφορμή τα 45α γενέθλια του- και ο συνεργάτης του Γιώργου Πετράκη έδειξε εμφανώς να αιφνιδιάζεται και να συγκινείται από αυτή την πρωτοβουλία. Η σκηνή μάλιστα τραβήχτηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Facebook.

Μέσω social media ο Τάτσης έγινε βέβαια αποδέκτης και πολλών ευχών, αλλά ξεχώρισε ένα μήνυμα από το Βέλγιο. Ο Χάρης Χαρίσης -που έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Σιντ Τρούιντεν, έγραψε στο λογαριασμό του "Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που με βοήθησε πιο πολύ από τον καθένα για να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να εκπληρώσω τα όνειρα μου! Σε ευχαριστώ για όλα! Χιλιόχρονος!".

Από πού προκύπτει αυτή η αδυναμία; Ο Τάτσης καθοδήγησε τρία χρόνια τον Χαρίση στην Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα και άλλη μία σεζόν στην Κ-20. Τον είχε στείλει μάλιστα για προπονήσεις στην πρώτη ομάδα από τότε που ήταν 15 χρονών!

{text}

Media

Last modified onΣάββατο, 26 Αύγουστος 2017 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep