«Συγκέντρωση και πειθαρχία»

Τα «κλειδιά» της αναμέτρησης του ΑΟΧ Κισσαμικού με τον Εργοτέλη σύμφωνα με Γιώργο Πετράκη. 

[googlead][/googlead]

Η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη βρίσκεται προ των πυλών του ΑΟΧ Κισσαμικού και ο Γιώργος Πετράκης αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι (5/11, 15:00). Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» σε μια πρώτη ανάλυση του αγώνα τόνισε: «Επειδή παίζουνε δύο ομάδες από την Κρήτη υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, με μία ομάδα νεανική, όπως κι εμείς. Υπάρχουν θέματα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Από την άλλη νιώθω ότι η ετοιμότητά μας είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Από κει και πέρα υπογράμμισε στις διαφορές που θα έχει το ματς με το φιλικό του Οκτωβρίου: «Τα φιλικά είναι φιλικά και τα επίσημα είναι επίσημα. Από μόνο του το γεγονός ότι διακυβεύονται βαθμοί αλλάζει τα δεδομένα και για εμάς η αντιμετώπιση θα είναι πολύ διαφορετική και δεν θα μας επηρεάσει καθόλου το ότι είχαμε πάρει μία νίκη σε ένα φιλικό παιχνίδι».

Επίσης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που θα κρίνουν την αναμέτρηση: «Επειδή όπως προείπα είναι δύο νεανικές ομάδες και σίγουρα και οι δύο θα τρέξουν πολύ, υπάρχει κίνητρο και θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, η συγκέντρωση και η πειθαρχία νομίζω ότι είναι τα σημεία “κλειδιά” για το συγκεκριμένο ματς».

Ζιούλης: «Καμία σχέση με το φιλικό»

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός είχε αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη σε φιλικό παιχνίδι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ωστόσο σύμφωνα με τον Άγγελο Ζιούλη, το κυριακάτικο παιχνίδι αποτελεί διαφορετική υπόθεση: «Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις. Το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το φιλικό προετοιμασίας που παίξαμε, θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ο αντίπαλος παρουσίασε ένα πολύ ποιοτικό πρόσωπο στην πρεμιέρα και πιστεύω ότι αν εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή και μείνουμε συγκεντρωμένοι 90′ έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Παράλληλα ο αμυντικός των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στα «όπλα» της ομάδας του: «Το ότι δεν τρώμε εύκολα γκολ είναι πολύ θετικό για εμάς, αλλά το μυστικό μας είναι ότι όλοι παίζουμε με πολύ πάθος, πολλή όρεξη και όλα τα παιδιά έχουμε θέληση να προχωρήσουμε παραπάνω. Αυτό είναι το μυστικό μας και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep