«Δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ»

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, Γιώργος Πετράκης παραδέχθηκε πως η ομάδα του κινήθηκε σε… ρηχά νερά κόντρα στην Σπάρτη- Μαρκοπουλιώτης: «Μας αποσυντόνισε το πρώτο γκολ». 

[googlead][/googlead]

Δεύτερη σερί ήττα για τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό, αυτή την φορά από την Σπάρτη με τον Γιώργο Πετράκη να παραδέχεται πως η απόδοση της ομάδας του δεν κυμάνθηκε στα υψηλά στάνταρ προηγούμενων αναμετρήσεων.

Αναλυτικά: «Γνωρίζαμε και πριν το παιχνίδι ότι δεν θα ήταν εύκολη η αποστολή μας απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες στην ενδεκάδα της. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε αρκετά, είχαμε 1-2 ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ με τον Λέο και τον Σάλιακα. Νομίζω ότι κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, το οποίο σίγουρα μας αποσυντόνισε και πήγαμε με αυτό στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα με την αλλαγή σχηματισμού, χωρίς αυτό όμως να μας βοηθάει να αλλάξουμε πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, παρότι σαν απόδοση και με βάση αυτό που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ σαν ομάδα, αλλά για την προσπάθειά τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κοιτάζουμε τη συνέχεια που έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας».

Ο νεαρός τεχνικός ρωτήθηκε αν οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα και απάντησε: «Όταν συμβαίνει αυτό επηρεάζει και τη δική μας δουλειά και την ομάδα και τη ροή του παιχνιδιού. Δεν θέλω όμως να σταθώ εκεί γιατί και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά νομίζω σαν γενική εικόνα ομάδας δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Αυτό ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε εν μέρει στη ροή του παιχνιδιού». 

Από την πλευρά του ο νεαρός αμυντικός των Κρητικών, Άλκης Μαρκοπουλιώτης, πρόσθεσε: «Θέλαμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε αρκετά, θεωρώ ότι είχαμε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και γενικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 45′ με πέναλτι και λίγο μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε αρκετά αλλά δεν τα καταφέραμε, δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ κι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με πολλή δουλειά και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα».

Last modified onΚυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep