Επιστροφή Πετράκη

Ο Γιώργος Πετράκης αναμένεται να μιλήσει πάλι με την διοίκηση του ΑΟΧ Κισσαμικού από κοντά την Δευτέρα (25/6). Ο Γιώργος Πετράκης αναμένεται να μιλήσει πάλι με την διοίκηση του ΑΟΧ Κισσαμικού από κοντά την Δευτέρα (25/6).

Στον ΑΟΧ Κισσαμικό περιμένουν την επιστροφή του Γιώργου Πετράκη από την σχολή προπονητών στην Ρόδο που τελειώνει το Σάββατο 23 Ιουνίου. 

Ο προγραμματισμός στον ΑΟΧ Κισσαμικό έχει ξεκινήσει στα χαρτιά, αλλά πλέον θα μπει σε ρεαλιστικό πλάνο από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Πετράκης που βρίσκεται ένα βήμα πριν την επικύρωση της συμφωνίας για ανανέωση της συνεργασίας, βρίσκεται στην Ρόδο για την σχολή προπονητών UEFA Pro και αναμένεται να βρίσκεται στα Χανιά μετά την Κυριακή 24 Ιουνίου, αφού οι υποχρεώσεις του τελειώνουν το Σάββατο (23/6).

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πιθανότατα η υπογραφή του συμβολαίου του, με δίπλωμα UEFA Pro και χωρίς να χρειάζεται άλλος από το επιτελείο να έχει τα απαραίτητα διαπιστευτήρια και πλέον θα δηλώνεται ο ίδιος ως πρώτος προπονητής στους αγώνες από τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο ίδιος, πάντως, έχει προχωρήσει στις σκέψεις για τη νέα σεζόν, αλλά θα πρέπει να γίνει μια αναθεώρηση του ρόστερ και ένα ξεκαθάρισμα για το αν θα επιστρέψουν οι δανεικοί από τις ομάδες που τους είχαν εμπιστευθεί στα χέρια του την περασμένη σεζόν.

[googlead][/googlead]   

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep