Προσφυγή... ξεχασμένη!

Ένταση μεταξύ των μελών της Α' ΕΕΟΔ στην επανασυζήτηση της προσφυγής του Μίλιεβιτς κατά του Πανσερραϊκού.

Η απόλυτη δυσλειτουγία της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ βγήκε στην επιφάνεια τη Δευτέρα (03/04). Αφορμή; Η επανασυζήτηση της προσφυγής του Μισέλ Μίλιεβιτς κατά του Πανσερραϊκού... τρία χρόνια μετά! Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ.

Ο Σέρβος είχε φορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» τη σεζόν 2012-13 και κατέθεσε προσφυγή, διεκδικώντας ένα ποσό της τάξης των 6.000 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκή, τη συγκεκριμένη υπόθεση ο τότε εισηγητής, Αλέξανδρος Παπατσώρης την κρατούσε επί... σειρά ετών!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Βασίλης Ανδρόνικος ενημέρωσε ότι: «Μας ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι η ΠΑΕ είναι υπό εκκαθάριση, οπότε θα έχουμε πρόβλημα στην κλήτευση και την παράσταση. Πρέπει να μπει στην υπό εκκαθάριση ΠΑΕ και να γίνει στους εκκαθαριστές...». Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Αλαφραγκή, ο οποίος είπε: «Όταν σφάλει ένα μέλος αυτής της επιτροπής πρέπει να βρίσκεται ένας δίαυλος και να κλείνουν τα προβλήματα, όχι να ανοίγετε στον ασκό του Αιόλου. Να του κάνουμε μήνυση ή να τον πάμε στον δικηγορικό σύλλογο;

Είναι ο εισηγητής που κρατούσε τρία χρόνια την υπόθεση στο συρτάρι του. Πρέπει να βρούμε λύση στο πρόβλημα που όλους μας εκθέτει. Η συγκεκριμένη ΠΑΕ έχει πέσει εδώ και τρία χρόνια. Έγινε συζήτηση το 2014. Ούτε συζήτηση δεν έπρεπε να γίνει. Γιατί να κάνουμε κακό στους εργαζόμενους και να χάσουν τα λεφτά τους; Να απορρίπτουμε τον περιορισμό για αοριστία;

Μαζί με τις ευχές για Πάσχα που σας δίνω, σας εκλιπαρώ να μην καθυστερήσετε άλλο 30 υποθέσεις που έχετε και δεν βγάζετε αποφάσεις εδώ και 4-5 μήνες. Άγιες ημέρες που έρχονται, μην τους αφήνουμε απλήρωτους. Βγάλτε τις προσφυγές. Είναι όλες καθυστερημένες και παραβιάζεται ο κανονισμός. Ο Πανθρακικός έπεσε και χρήματα πήρε μόνο ο Μουδούρογλου».

Σε εκείνο το σημείο υπήρξε έντονος διάλογος του Ανδρόνικου με το μέλος της επιτροπής, Θανάση Μακρυωνίτη. Αφορμή η τοποθέτηση του προέδρου της επιτροπής ότι: «Μπορεί να γίνει αυτό που γίνεται και στα τακτικά δικαστήρια. Δίμηνη προθεσμία, που την έκαναν τετράμηνη και όποιος δεν έβγαζε απόφαση μέσα σε δύο μήνες, αναλόγως έκριναν αν θα έκαναν πειθαρχικώς ή όχι».

Ο Μακρυωνίτης του απάντησε: «Η επιτροπή μέχρι πρότινος λειτουργούσε εύρυθμα και τελευταία δυσλειτουργεί εμφανώς. Έχουμε καθυστερημένες υποθέσεις. Αν επιλέξουμε να σηκώσουμε το δάχτυλο, να είμαστε προσεκτικοί ποιος δείχνει ποιον». Ο Ανδρόνικος από την πλευράς του είπε: «Θα βγάλουμε απόφαση εδώ; Όταν πάμε μέσα θα τα πεις, άστα τώρα...» και πήρε την απάντηση: «Πρέπει να βρούμε μία λύση, να το λύσουμε οίκοθεν».

Last modified onΤρίτη, 04 Απρίλιος 2017 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep