Το κίνητρο του Πανσερραϊκού

Ο Πανσερραϊκός θέλει να κατακτήσει την πρώτη του νίκη απέναντι σε ομάδα της πρώτης πεντάδας.

Ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί για τον Πανσερραϊκό, όμως τα «λιοντάρια» έχουν κίνητρο για να επιστρέψουν τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04, 15:00) στις επιτυχίες. Η απόδοσή τους απέναντι στον Αχαρναϊκό δεν ήταν καλή, μοιραία ήρθε η δεύτερη διαδοχική ήττα και απέναντι στον ΟΦΗ θα κληθούν να κατακτήσουν το πρώτο φετινό τρόποντο κόντρα σε ομάδα της πρώτης 5άδας. Εξάλλου, ηττήθηκαν στο γήπεδό τους έως τώρα από Απόλλωνα, Λαμία και Τρίκαλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι οφείλουν μία νίκη στον κόσμο τους αν και αναγνωρίζουν ότι η αποστολή τους θα είναι δύσκολη απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου. Άλλα προβλήματα, πάντως, πριν των τριών τιμωρημένων δεν υπάρχουν. Εκτός πλάνων του προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη έμειναν οι τιμωρημένοι Ντόραγκι, Φούσου, Στέβιτς και για αγωνιστικούς λόγους οι Άντριτς, Τάντιτς, Ταχματζίδης, Κασίμης.

Η αποστολή: Ρίστιτς, Μέλκας, Ιωαννίδης, Καψάλης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Παναγιωτίδης, Σιάκκας, Γαβριηλίδης, Τσούτσης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κάκκο, Πόζογλου, Γκούρτσας, Κανούλας, Κτιστόπουλος.

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 18:50

1 comment

  • ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΡΑΓΑΔΗΣ
    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΡΑΓΑΔΗΣ Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 20:14 Comment Link

    Με μισή ομάδα, ελπίζετε σε νίκη; Συγχαρητήρια, αλλά κάπως δύσκολο άν όχι αδύνατο το βλέπω.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep