Με ελλείψεις στη Λαμία

Η αποστολή του Πανσερραϊκού ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (22/04) με τη Λαμία.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (22/04, 15:00). Στην αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League τα «λιοντάρια» δοκιμάζονται στο… κάστρο της 2ης Λαμίας και καλούνται να αποφύγουν την 4η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Εξάλλου, η ομάδα της Φθιώτιδας δεν έχει απώλειες στο ΔΑΚ, ενώ ο τεχνικός, Παναγιώτης Διλμπέρης δεν υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του.

Με την προπόνηση της Παρασκευής (21/04) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού και ο Διλμπέρης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντούσαν Στέβιτς, Γιάννη Βοσκόπουλο, Δημήτρη Γκούρτσα. Ο Σέρβος μέσος, αν και αρχίζει σιγά – σιγά να ενσωματώνεται στην προπόνηση της ομάδας, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Ο Βοσκόπουλος, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα, ενώ ο Γκούρτσας είναι τιμωρημένος. Εκτός έμεινε και ο Τάντιτς, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Στέβιτς.

Η αποστολή, η οποία αναχώρησε την Παρασκευή (21/04) για τη Λαμία αποτελείται από τους: Ρίστιτς, Μέλκα, Ντοράγκι, Ιωαννίδη, Ταχματζίδη, Τσελεπίδη, Παπατζίκο, Καψάλη, Σιάκκα, Φουσού, Γαβριηλίδη, Τσιμίκα, Ρούτση, Κάκκο, Κανούλα, Πόζογλου, Τσούτση, Άντριτς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep