Με Πόζογλου... ξανά

Ο Πανσερραϊκός κατέκτησε την πρώτη του φιλική νίκη (1-0) απέναντι στον Κιλκισιακό.

[googlead][/googlead]

Στο Κιλκίς έδωσε το Σάββατο (30/09) ο Πανσερραϊκός το πρώτο φιλικό υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και τρίτο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Τα «λιοντάρια», λοιπόν, έφτασαν στην επικράτηση με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Στέλιος Πόζογλου στο 57'.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες φάσεις. Ο Πανσερραϊκός είχε μία ευκαιρία με τον Τσιμίκα (18') και οι γηπεδούχοι με τον Πιπερτζή (40'). Μετά το γκολ του Πόζογλου ο Κιλκισιακός απείλησε με τον Ματεντζίδη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο και δεν κινδύνευσαν με εξαίρεση μία κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου στο 78', οπότε ο Ρίστιτς απέκρουσε.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας (63' Ιωαννίδης), Νικολαΐδης (64' Παρπουτσής), Ραφαελίδης (80' Ρετσινάς), Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας (46' Καρασίμος), Μπελίτσας (76' Τοπαλίδης), Πολύζος (46' Ταχματζίδης), Παναγιωτόπουλος (80' Αναστασιάδης), Μοσχάκης (76' Κουραλίδης), Πιπερτζής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Δούμτσος, Πόζογλου. Έπαιξαν και οι: Γκέκας, Καπτέλι, Φούσου, Τζιτζικαλάκης, Χατζηδίμπας, Εγιόκ, Πέτρου, Βουδουρίδης, Γουάλει, Ζιγκερίδης, Μισυρλής.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep