Με 20αδα ο Πανσερραϊκός

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (30/10).

[googlead][/googlead]

Οι Στέλιος Πόζογλου (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και Στέργιος Τσιμίκας (εξέτισε ποινή) είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Πανσερραϊκού για την εντός έδρας πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ (30/10, 15:00 Web Tv ΕΡΤ)) σε σχέση με την 18αδα που μετέβη στο Αγρίνιο για το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Τα «λιοντάρια» μετά την ήττα μεσοβδόμαδα έστρεψαν το βλέμμα στο ματς πρωταθλήματος και γνωρίζουν ότι αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα από τα φαβορί της ανόδου, θα τονώσουν και το ηθικό τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σημειώνεται ότι στην αναμέτρηση της Δευτέρας (30/10) θα λειτουργήσει και το πέταλο μετά από πολλά χρόνια, οπότε οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν την απαραίτητη στήριη από τους οπαδούς.

Αυτή τη φορά ο Περικλής Αμανατίδης συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή και έμειναν εκτός οι Γουάλεϊ, Αμαραντίδης, Μακούσης και Καπτέλι.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρίστιτς, Δεμένικος, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Χατζηδίμπας, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τζιτζικαλάκης, Φουσού, Σιάκκας, Ρούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκέκας, Δούμτσιος, Τσιμίκας, Γιαξής, Πόζογλου, Γκούρτσας, Ζυγκερίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 29 Οκτώβριος 2017 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep