"Πρέπει να δίνω το 200%"

Η αυτοκριτική και η υπόσχεση του Σέρβου τερματοφύλακα τού Πανσερραϊκού Μποριβόγιε Ρίστιτς.

[googlead][/googlead]

Το πρώτο clean sheet του Μποριβόγιε Ρίστιτς στη φετινή Football League συνδυάστηκε με την παρθενική νίκη του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα.

Ο 34χρονος Σέρβος τερματοφύλακας έκανε την αυτοκριτική του για τα προηγούμενα παιχνίδια (δέχτηκε 11 γκολ σε 4 αγώνες) και τόνισε ότι ως πιο έμπειρος πρέπει να δίνει σε προσωπικό επίπεδο το 200% για να βοηθάει και τους νεότερους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η τοπθέτηση του στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 2-0 του Πανσερραϊκού επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.

"Πολλά πράγματα άλλαξαν σε λίγο χρόνο για την ομάδα. Νεα διοίκηση, νέοι άνθρωποι που έδωσαν ωραία πράγματα σε μας.

Στις πρώτες αγωνιστικές οι επιθετικοί και οι μέσοι βοήθησαν την ομάδα. Σε αυτό το παιχνίδι το κάναμε και εγώ και οι αμυντικοί. Δώσαμε το 100%. Ο προπονητής έφερε επιθετική προσέγγιση και αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που όλες οι γραμμές λειτούργησαν σωστά. Παίξαμε μαζί σαν ομάδα.

Δίνουμε μία υπόσχεση. Θα δίνουμε το 100% εκατό τοις εκατό εγώ και οι αμυνικοί. Μέσα στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα πάει εκεί που αξίζει να είναι.

Προσωπικά πρέπει να δίνω το 200%. Πρέπει να προσπαθώ περισσότερο. Εχουμε νέους παίκτες που παίζουν πρωτη φορά στη Football League. Είμαι μεγαλύτερος και αντί για 100% πρέπει να δίνω το 200%. Θέλω να βάζω περισσότερη πίεση σε μένα για να ελαφρύνω τους νεότετους συμπαίκτες, ώστε να αποδώσουν αυτό που μπορούν να αποδώσουν".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep