Επαγγελματίες Πέτρου και Μακούσης

«Επιβράβευση» για τους νεαρούς Στέφανο Πέτρου και Θωμά Μακούση, οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με τον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Ο Πανσερραϊκός αποτελεί μία από τις ομάδες που παραδοσιακά βγάζει παίκτες από τα… σπλάχνα του και στο πλαίσιο αυτό οι Στέφανος Πέτρου και Θωμάς Μακούσης υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια. Ο Πέτρου είναι γεννημένος το 2000 και αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ ο Μακούσης έχει γεννηθεί το 1999 και η θέση του είναι αριστερό μπακ. Μάλιστα ο τελευταίος έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αμφότεροι είχαν πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πανσερραϊκός μιλάει με πράξεις και όχι λόγια και αυτό αποδεικνύεται και σήμερα με τις υπογραφές των πρώτων επαγγελματικών συμβολαίων του 17χρονου εξτρέμ Στέφανου Πέτρου και του 18χρονου αριστερού μπακ Θωμά Μακούση. Δυο ταλαντούχα παιδιά που έδειξαν μέσα από την καθημερινή τους προσπάθεια στην Κ19, αλλά και με συχνές προπονήσεις με την ανδρών, ότι μπορούν να αποτελέσουν κομμάτια των Λιονταριών.

Η συνεργασία του προπονητή Αμανατίδη με τους Ηλία και Τάσο Σαββίδη της Κ19 του συλλόγου είναι άριστη και ο στόχος κοινός. Τα Λιοντάρια να στελεχώνουν μέσω της παραγωγής τους όσο μεγαλύτερο κομμάτι της πρώτης ομάδας γίνεται. Τα πρώτα δείγματα αυτής της δουλειάς και της συνεργασίας αρχίζουν να κάνουν απόσβεση σήμερα». 

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Παπουτσογιαννόπουλος ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Πέμπτης (28/12) μιας και είχε μια μέρα παραπάνω άδεια από τους υπόλοιπους λόγο απόστασης της ιδιαίτερης πατρίδας του. Έτσι ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους στο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής (29/12, 15:00) κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής στο γήπεδο της Ηράκλειας. Τέλος φιλικό «έκλεισε» για αύριο και η Κ20 του Πανσερραϊκού κόντρα στην ομάδα της ΕΠΣ Σερρών, 1800.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep