«Χρέος του παλιού Πανσερραϊκού»

Η οφειλή… 3.000 ευρώ του παλιού Πανσερραϊκού στον Μισέλ Μίλιεβιτς απασχολεί τη νέα ΠΑΕ.

[googlead][/googlead]

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο έφτασε η υπόθεση Μισέλ Μίλιεβιτς. Ο Σέρβος είχε καταθέσει εδώ και… χρόνια προσφυγή σε βάρος του Πανσερραϊκού, αλλά η νέα ΠΑΕ δεν παρέστη στην εκδίκαση στην Α’ ΕΕΟΔ. Κατέθεσε, ωστόσο, έφεση κατά της απόφασης, η οποία απορρίφθηκε και την Τετάρτη (07/02) οι «ερυθρόλευκοι» επανέλαβαν ενώπιον της έδρας ότι το χρέος αυτό αφορά στην προηγούμενη ΠΑΕ… Φαίνεται, όμως ότι δύσκολα τα Λιοντάρια θα αποφύγουν εν τέλει να πληρώσουν.

Το FLNews ήταν το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Ο Πανσερραϊκός εκπροσωπήθηκε από τη νομικό, Χρυσούλα Σεβαστοπούλου και τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Η πρώτη, λοιπό, ανέφερε στον πρόεδρο του Διαιτητικού: «Ευθύνη δεν έχει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός για το χρέος του Μίλιεβιτς. Στην πρωτοβάθμια δεν παρασταθήκαμε. Κάναμε έφεση, αλλά κρίθηκε αόριστη και απορρίφθηκε. Επί της ουσίας δεν κρίθηκε ποτέ. Ήταν άλλο το νομικό πρόσωπο. Το νομικό πρόσωπο έχει ήδη εκκαθαριστεί, έχει λυθεί.

Έδρα: «Το θέμα αυτό, όμως έχει λυθεί από άλλο όργανο…».

Σεβαστοπούλου: «Διαιτητικό Δικαστήριο είστε και μπορείτε να κρίνετε αν μία ΠΑΕ έχει ευθύνη να πληρώσει ένα χρέος ή όχι. Θα της επιβαρυνθεί ένα χρέος που δεν δικαιούται να πληρώσει».

Έδρα: «Η απόφαση της πρωτοβάθμιας εναντίον ποιου στρέφεται;».

Γιαννόπουλος: «Του παλιού Πανσερραϊκού. Δεν έχει καμία σχέση ο Πανσερραϊκός.

Έδρα: «Η προσφυγή πού επιδόθηκε;».

Σεβαστοπούλου: «Στην καινούργια ΠΑΕ. Και είναι λάθος».

Γιαννόπουλος: «Είμαι παράγων στο ποδόσφαιρο 40 χρόνια. Το 2012 ήταν η ΠΑΕ στον Θεοδωρίδη. Απεβίωσε, η ομάδα έπεσε στη Γ’ Εθνική, γιατί ο γιος του αποποιήθηκε των χρεών και αναλάβαμε μία καινούργια ΠΑΕ, με νέο ΓΕΜΗ, νέο καταστατικό. Τώρα δεν έχουμε κανένα χρέος. Κάναμε εκκαθάριση, δεν έχουμε χρέη. Αν είναι έτσι χρωστάει και η ΑΕΚ, ο Άρης, η Λάρισα.. Ο Μίλιεβιτς απασχολούνταν στον παλιό Πανσερραϊκό. Μας έστειλαν ένα φαξ και λένε να έρθετε να απολογηθείτε… Δεν ήρθαμε».

Έδρα «Γιατί δεν παρασταθήκατε;».

Γιαννόπουλος: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τον παλιό Πανσερραϊκό. Να παραστώ για τον παλιό Πανσερραϊκό; Εδώ χρωστάει στους υπαλλήλους».

Έδρα: «Κληθήκατε;».

Γιαννόπουλος: «Ναι. Μου είπαν ότι σαν νέος Πανσερραϊκός πρέπει να παραβρεθείτε».

Έδρα: «Η αίτηση σε ποιον επιδόθηκε;».

Γιαννόπουλος: «Στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός, όχι την ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964».

Έδρα: «Εδώ βλέπω… «ΠΑΕ Πανσερραϊκός, η οποία μετά τη λύση και εκκαθάριση υποκαταστάθηκε από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964».

Σεβαστοπούλου: «Ότι υποκαταστάθηκε είναι κρίση λανθασμένη της Α’ ΕΕΟΔ. Νομικά δεν υποκαθίσταται».

Έδρα: «Κάνατε έφεση;».

Σεβαστοπούλου: «Δεν κρίθηκε επί της ουσίας, απορρίφθηκε ως αόριστη».

Έδρα: «Στην έφεση τι είπατε;».

Σεβαστοπούλου: «Ότι είμαστε νέα ΠΑΕ. Αναλύσαμε τους λόγους, γιατί δεν ευθυνόμαστε. Θα βάλουμε στην ΠΑΕ ένα χρέος για το οποίο δεν ευθύνεται;».

Έδρα: «Έχουν βγει δύο αποφάσεις. Στη μία καλώς ή κακώς δεν παρασταθήκατε».

Γιαννόπουλος: «Γιατί να παραβρεθούμε; Μου είπαν να κάνω έφεση. Σας τα λέω βλάχικα. Κάναμε έφεση. Χρέωσαν στον παλιό Πανσερραϊκό με ΑΦΜ άλλο και έρχεται τώρα και χρεώνει τη νέα ΠΑΕ. Γιατί; Καμία σχέση με τον παλιό Πανσερραϊκό δεν έχουμε».

Σεβαστοπούλου: «Η ΠΑΕ έχει εκκαθαριστεί όπως η ΠΑΕ ΑΕΚ, Πανιώνιος, Λάρισα. Ο νόμος έλεγε ότι μπορεί μία ΠΑΕ να λυθεί και δημιουργείται ανεξάρτητο νομικό πρόσωπο. Ο νόμος άλλαξε το 16. Το 2016 όντως λέει ότι οι ΠΑΕ που συστήνονται, ευθύνονται για τα χρέη των ΠΑΕ που εκκαθαρίστηκαν».

Έδρα: «Οι αποφάσεις που έχουν βγει υποχρεώνουν εσάς. Πάτε να ανατρέψετε ένα δεδικασμένο. Και αποδέχεστε ότι έχει απορριφθεί η έφεση».

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής συμπλήρωσε:

«Το Τακτικό Διαιτητικό με έχει καλύψει πλήρως. Δεν θα επαναλάβω τη δίκη που έγινε ενώπιον του κυρίου Καλαματιανού στην Εφέσεων. Έκαναν την ίδια αγόρευση. Δεν υπάρχει ακροαματική διαδικασία. Υπάρχει απόφαση που υποχρεώνει. Σε 60 μέρες τον πληρώσατε; Όχι».

Γιαννόπουλος: «Γιατί να πληρώσουμε;».

Αλαφραγκής: «Έφεση γιατί κάνατε;».

Γιαννόπουλος: «Με υποχρέωσαν να κάνω έφεση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 00:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep