Με Ρίστιτς, Γκούρτσα

Επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα θέλει να κάνει ο Πανσερραϊκός στο κυριακάτικο παιχνίδι (4/3, 15:00) με τον Παναιγιάλειο. 

[googlead][/googlead]

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είχε τονίσει πως το πρωτάθλημα για τον Πανσερραϊκό αρχίζει την 19η αγωνιστική και στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο.

Οι Σερραίοι την Κυριακή (4/3, 15:00) υποδέχονται την ομάδα του Αιγίου και αν θέλουν να έχουν μέλλον στην κατηγορία η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Μια νίκη που αναζητείται από την προηγούμενη χρονιά και συγκεκριμένα από το 1-0 σε βάρος της Βέροιας στις 7 Δεκεμβρίου.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης συμπεριέλαβε 18 παίκτες στην αποστολή μεταξύ των οποίων και οι Ρίστιτς, Γκούρτσας, που εντός της εβδομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά τη σιωπηρή τιμωρία που τους είχε επιβληθεί. Αντίθετα παραμένουν εκτός ομάδας οι Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης, Ιωαννίδης.

Η αποστολή: Ρίστιτς, Πολίτης, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Μακούσης, Σιάκκας, Χατζητερζόγλου, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Κάκκο, Κρητικός, Πόζογλου, Δούμτσιος, Γκούρτσας, Ενομό.

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep