Αφιέρωση και εμπιστοσύνη

Τι δήλωσε στο FL News ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για τον άτυχο Δημήτρη Γκούρτσα, αλλά και τους Ενομό, Δούμτσιο που θα κληθούν να καλύψουν το κενό

[googlead][/googlead]

Την αφιέρωση εφεξής κάθε νικηφόρου αποτελέσματος του Πανσερραϊκού στον μεγάλο άτυχο Δημήτρη Γκούρτσα (ρήξη χιαστών) προανήγγειλε με δηλώσεις του στο FL News ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ενώ παράλληλα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους Ούλριχ Ενομό και Κώστα Δούμτσιο που θα κληθούν να καλύψουν το κενό στη θέση του σέντερ φορ.

«Είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας ο τραυματισμός του Δημήτρη. Το δείχουν και οι αριθμοί. Είναι ο αρχισκόρερ του Πανσερραϊκού και πέρα από τα γκολ βοηθούσε συνολικά στο παιχνίδι. Σίγουρα το μυαλό μας είναι και στον Δημήτρη. Θα παλέψουμε και για εκείνουν και θα του αφιερώσουμε τις νίκες. Τους ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας, γιατί εκτός από πολύ καλός παίκτης είναι και εξαιρετικό παιδί» τόνισε ο προπονητής των «λιονταριών».

Για τους παίκτες που θα κληθούν να σηκώσουν πλέον το βάρος της θέσης του σέντερ φορ ο Απόστολος Χαραλαμπιδης ανέφερε πως «και ο Ενομό και ο Δούμτσιος έχουν καλά στοιχεία και θεωρώ ότι θα ανταπεξέλθουν και θα δώσουν τις λύσεις που χρειαζόμαστε».

Κατά τ' άλλα ο Πανσερραϊκός δεν έχει βάσει προγράμματος υποχρεώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (νίκη στα χαρτιά επι της Βέροιας) και προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης (4/4, 16:00) με τη Σπάρτη.

Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (30/3) κύλησε χωρίς προβλήματα πέρα από τη δεδομένη απουσία του Γκούρτσα.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep